Quantcast
Jump to content


Recommended Posts

I’m an owner of OLED55C8PJA. It’s an OLED SMART THINQ TV. I have spent lots of money in this. Anyway, I can’t see Sinhala Subtitles whenever I’m watching movies using this TV. But it supports Sinhala language. It even has menu language and keyboard language in “Sinhala”. But Srt Subtitle files that has Sinhala language cannot see.I have tried to set to encoding to UTF-8 also. But no luck!

hope you will know solution for me.

Thanks

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...


  • Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I’m an owner of OLED55C8PJA. It’s an OLED SMART THINQ TV. I have spent lots of money in this. Anyway, I can’t see Sinhala Subtitles whenever I’m watching movies using this TV. But it supports Sinhala

Does it work with other language subtitles ?

Maybe the player cannot handle the Sinhala language. You could try to use something else. What I do is use a Plex server on my computer and use the Plex app on the LG TV. This works great.  

  • 1 month later...
On 1/27/2019 at 2:07 PM, Kasun Ekanayake said:

I’m an owner of OLED55C8PJA. It’s an OLED SMART THINQ TV. I have spent lots of money in this. Anyway, I can’t see Sinhala Subtitles whenever I’m watching movies using this TV. But it supports Sinhala language. It even has menu language and keyboard language in “Sinhala”. But Srt Subtitle files that has Sinhala language cannot see.I have tried to set to encoding to UTF-8 also. But no luck!

hope you will know solution for me.

Thanks

I brought 43UJ63 UHD Smart TV from abans Sri Lanka. Now I updated WebOS 5.  Still doesn't support to Sinhala subtitle. for me this is the only drawback in this TV. Hope it support with their next update.

Link to post
Share on other sites
On 3/23/2019 at 6:59 AM, daminda jayasekera said:

I brought 43UJ63 UHD Smart TV from abans Sri Lanka. Now I updated WebOS 5.  Still doesn't support to Sinhala subtitle. for me this is the only drawback in this TV. Hope it support with their next update.

Same here...I brought LG WebOS 32LB650V model but I can't watch movies with Sinhala subtitles ....But TV supports Sinhala language English .Srt files are working But Sinhala.Srt files not working please can you fix this issue 

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, PeterV said:

Maybe the player cannot handle the Sinhala language.

You could try to use something else. What I do is use a Plex server on my computer and use the Plex app on the LG TV. This works great.

 

Good luck.

PeterV thank you so much for your help ....i will try this hope it works 

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

yahh.. it is strange.. i have UM7300PTA 4K tv, it does show sinhala fonts.. in the user agreement etc... however does not shw sinhal subtitle... when i was asking with Abans (LG locals service provider) people they said it should work... but sadly not...

i guess we should have representation from Abans here to see what problems are facing by the SL people...

Link to post
Share on other sites
On 1/27/2019 at 2:07 PM, Kasun Ekanayake said:

I’m an owner of OLED55C8PJA. It’s an OLED SMART THINQ TV. I have spent lots of money in this. Anyway, I can’t see Sinhala Subtitles whenever I’m watching movies using this TV. But it supports Sinhala language. It even has menu language and keyboard language in “Sinhala”. But Srt Subtitle files that has Sinhala language cannot see.I have tried to set to encoding to UTF-8 also. But no luck!

hope you will know solution for me.

Thanks

Hey guys! I have found a solution for this. Install Plex Player on LG app store. And use Plex server on Your Windows PC. Currently there is no way to play via usb to show Sinhala subtitles as I think. Rename your srt file as example - example.sin.srt.  Then you are good to go!

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Kirtan Mehta
      Hi,  I need help to open Microsoft Teams on my LG Webos TV.. 
      I have LG WebOS TV OLED55C8PTA. My software version is 5.10.45. 
      When I open Microsoft Teams browser version from the browser on TV, I get the error message that "Hmm. Your browser version isn't supported. Here's what works: Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox."
    • By jaculson
      I have a LG TV model: 47LB652V-ZA, webOS version 1.4.0-2523 (afro-ashley). Why isn't Spotify supported for this TV if its from 2014 and it says that devices from 2013 and onwards will be supported
    • By KevinH
      I just got a new TV (43UN7000PUB) and can’t get HomeKit to work properly.  It works fine when the TV is on but won’t work when the TV is off.
      I have seen several threads on this and done some research but did not find a resolution.
      I read several threads that blamed it on the Magic Remote and Bluetooth.  This TV does not have the Magic Remote so I think that can be ruled out.
      One thread pointed out that when the TV is off it loses it’s LAN connection and it’s WI-FI connection and said that could be the problem.  I can confirm this is true with mine as well.  This argument makes perfect sense to me as all connections would be lost when the TV is off.  
      If anyone can help I’d surely appreciate it.
      One thread said the problem was fixed with a FW update.  But that was with a different model and a different FW than mine.  As I recall from memory it was something like FW xx.35.10 and it was a 55” or 65” TV.  My firmware says it is current with version 3.21.36.
      Maybe a moderator could confirm the firmware fix already exists for this issue.  If so, could you please see that it gets pushed out to all HomeKit TVs instead of just that single model?
      Thanks in advance for any help or comments.  
    • By Sur Partha
      I want to install MX Player on my LG Smart TV. I checked LG Play store for content. It is not available. Is it possible ?
      Regards,
      Partha
       
       
    • By Satya_
      Software version 05.30.10 default web browser just updated and the address bar appear on the top of the screen which bother me a lot while playing a video please add a Full screen option to it
  • Similar Tagged Content

    • By Chandra Vravi
      Undeniably hotstar is the worst user interface app in my new LG smart tv...browsing the app is a headache...can't turn on English subtitles for regional language shows and movies, where we can do in mobile app. My webos is 5. 0 version, still I am facing the issue...very dissapointed in hotstar and LG tv..
    • By powder
      Hello friends,
      I have setup a home network in Windows 10, I think it uses DLNA. I can play all the files from the computer or the USB stick in the router with no issue but the external subtitles (correctly named) are not working in my 65C9, only internal ones. 
      If I access the same files in the network from a computer, there is no problem and subtitles are shown, it's only the TV not displaying them.
      Can someone help in how to make external subs work when played from a local network or what to check?
       
      Thanks
       
       
       
    • By Petar
      I have LG Nano Cell smart TV. My native language is not supported in the languages for subtitles in Netflix. What is the easiest way to use external subtitles while watching Netflix.
    • By Rodrigo Gómez Maitret
      Hello!
      My parents' LG webOS TV had this issue where their Magic Remote has gone insane and every button thinks it is the mute button.
      I have tried changing the batteries to brand new ones, letting it fully "de-charge" for 10 minutes, de-pairing it, etc. accordingly to the troubleshooting guide. Not even the power button blinks as it should. Oddly enough, the motion cursor works fine.
      I have attached a video to show how it looks.
      Any suggestions to fix this?
      VID-20200327-WA0015.mp4







×
×
  • Create New...