Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Question

Hello, 

I have a problem enabling my subtitles on my LG UH65 TV.
All my computers are connected to the same network and are in the same HomeGroup (windows 10 feature), my LG-TV is connected to the same network.
My primary computer is working as a media server without any applications (like Plex etc..).
I have been working on it for days and now I got to the point where I can view the videos which located on my primary computer, on the TV.
At this point I wanted to watch the videos with subs so I did the following actions:
1. Pressing on Photos and Movies.
2. Choosing the videos folder, navigated to "All Videos"
3. The video has started
4. Pressed on the "3 points" button and saw there is a button called subtitles but it was grayed out and disabled.

What can I do in order to make it work?

Few things that I think you need to know:

- the subs has the same name
- the files (movie and subs) located at the same directory
- for some reason, I have to put the videos (and the music and the photos) on my library on Windows Media PLayer to be able to see them on "All Videos" directory

Thank you very much !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
On 21/09/2017 at 11:41 PM, Dor Nissan said:

Hello, 

I have a problem enabling my subtitles on my LG UH65 TV.
All my computers are connected to the same network and are in the same HomeGroup (windows 10 feature), my LG-TV is connected to the same network.
My primary computer is working as a media server without any applications (like Plex etc..).
I have been working on it for days and now I got to the point where I can view the videos which located on my primary computer, on the TV.
At this point I wanted to watch the videos with subs so I did the following actions:
1. Pressing on Photos and Movies.
2. Choosing the videos folder, navigated to "All Videos"
3. The video has started
4. Pressed on the "3 points" button and saw there is a button called subtitles but it was grayed out and disabled.

What can I do in order to make it work?

Few things that I think you need to know:

- the subs has the same name
- the files (movie and subs) located at the same directory
- for some reason, I have to put the videos (and the music and the photos) on my library on Windows Media PLayer to be able to see them on "All Videos" directory

Thank you very much !!

I have tested the same on my UH650V (FW V. 04.30.40) and subtitles are working.  Ensure that the file names of the video & subtitle files are the same, barring the file extension of course.  Many of the subtitle files from my Plex server are formatted with the language version, i.e. A Fish Called Wanda.eng.srt which will not display, removing the .eng allows it to display.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

  • Similar Tagged Content

    • By Kasun Ekanayake
      I’m an owner of OLED55C8PJA. It’s an OLED SMART THINQ TV. I have spent lots of money in this. Anyway, I can’t see Sinhala Subtitles whenever I’m watching movies using this TV. But it supports Sinhala language. It even has menu language and keyboard language in “Sinhala”. But Srt Subtitle files that has Sinhala language cannot see.I have tried to set to encoding to UTF-8 also. But no luck!
      hope you will know solution for me.
      Thanks
    • By Magic
      Hi,
      I own an OLED 55E6V, firmware 5.30.10
      I have some mkv with subtitles tracks in vobsub format. The internal video player doesn't recognize them (the subtitle button is grayed).
      I have some other mkv, but with subtitle in subrip form, and they works without any issue.
      I checked the mkv with vobsub subtitles, playing them with a PC and they works. so the issue is with the webOs. the mkv are streamed with a QNAP NAS.
      someone of you have the same issue? in case, there're chances to have a fix?
       
      Edit:
      the same video, streamed to a Samsung Smart TV works as expected, ad the subtitles are visible and usable.
    • By Rufusvg
      I have managed to get content to play online but have no subtitles when needed. Is there a way to play content via the lg web os browser and have subtitles displayed as well. Anyone come across this problem as it's a bit specific?


×
×
  • Create New...