Quantcast
Jump to content

LG webOS Wish List

Tell LG what you would like to see them do with webOS, what is your future wish list for webOS? Smart TV, phones, tables, toasters?


459 topics in this forum

    • 15 replies
    • 11.1k views
    • 1 reply
    • 380 views
    • 0 replies
    • 199 views
  1. No cable or SAT TV

    • 2 replies
    • 583 views
    • 0 replies
    • 192 views
  2. NBA app

    • 2 replies
    • 666 views
  3. NBA App for LG WebOS TV

    • 3 replies
    • 9.4k views
  4. NBA TV APP

    • 8 replies
    • 24.4k views
    • 52 replies
    • 78.2k views
    • 0 replies
    • 341 views
    • 4 replies
    • 7.1k views
    • 0 replies
    • 571 views
  5. Steam RemotePlay App

    • 2 replies
    • 964 views
    • 0 replies
    • 658 views
  6. HDR Effect

    • 0 replies
    • 423 views
  7. F1 app

    • 4 replies
    • 3.3k views
    • 0 replies
    • 341 views
    • 1 reply
    • 376 views
    • 1 reply
    • 477 views
  8. Maximum volume

    • 1 reply
    • 1.4k views
  9. Philips HUE Sync app 1 2 3

    • 43 replies
    • 43.4k views
    • 2 replies
    • 1.4k views
    • 4 replies
    • 4.6k views
    • 40 replies
    • 33.1k views
    • 0 replies
    • 362 views
  • Latest Posts

    • I have a 2020/21  LG Nano49 and a Humax 4000T Freeview box. My aerial lead goes into the Humax and then connects to the TV's aerial socket via the RF out on the Humax. All has been fine since buying the TV last December, until Saturday..... Suddenly the HD picture pixellated badly and then the 'no signal' screen came up. Trying to figure out what was happening, I found that I was only able to tune & access just a third of what I'd been able to before (and NO HD ones!) and the only way that I could both tune and access all through the TV, was to have the Humax box switched on. It didn't have to be selected in the inputs, just switched on. If I tried switching the box off, the HD channel being viewed, would disappear within a minute or so and the 'poor or no signal' screen would take its place, although I was still able to access some none HD channels. Isolating both the Humax box and the TV didn't produce any answers : the Humax tuned and displayed ALL the channels when its input was selected and when the aerial lead was removed from the box and plugged directly into the TV, no problem at all....ever channel able to be tuned and displayed. Even tried another identical Humax 4000T and had the same results. In conclusion, the TV tuner appears to work as it should when the aerial is connected directly to it and separately, the Humax box doesn't seem to have any issues when it's input is selected, but now, if I want to continue with having my Freeview recorder and TV connected, the ONLY way that I can have ALL the channels viewed through the the TV's input is to have the Humax box switched on all the time. Hope someone can throw some light on this issue, as I'm stuck......?      
    • I did that first thing.  It’s because I have an OLED TV instead of LCD or LED. 
    • Definitely seems model dependent.   Mine is a newly purchased 32LQ630BPUA from Best Buy. May try checking you have the latest software/firmware version.
    • When I do that I only get an option to turn off the No Signal Image but not the screensaver.  
    • I don't know what I did differently, but the press mute 5 times button DID get me a mini service menu where I could turn off the screen saver.  If it doesn't work for you, try with the home menu up on the screen, or right after the TV turns on.
    • Same problem.  Pressing mute on the remote 5 times... mutes and unmutes the TV 5 times.  No other apparent way to disable this "feature".
    • Can't say that I'm too impressed with the Paramount+ app. I posted a message earlier to express my disappointment. Content I Started - LG webOS
    • I've got my ThinQ and Google Home apps and Google Home speakers set up to turn off my LG C1.  But they won't turn it on, I guess because the TV isn't listening for commands when off.   I expected that enabling these Settings|General|Devices|TV Management|Quick Start+ Settings|General|Devices|External Devices|TV On With Mobile|Turn on via Wi-Fi would do it, but it did not. OMG I just discovered that Alexa turns on the TV...and I never even had to open let alone set it up in the Alexa app!
×
×
  • Create New...