Quantcast
Jump to content

No Sony Liv or Mx player


Sid

Recommended Posts

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Hi @Sid

Sony are apparently working on an app as @Nitin1438 detailed in this thread:  https://www.lgwebos.com/topic/3797-sony-liv-app/

If you are on Twitter you can pester Sony here:

link hidden, please login to view

As for MX Player you would need to contact them via the following page to ask them is they are in the process of producing an app:

If you get a response from either party feel free to post it here.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Kraftwerk
      I am on Webos 4.40.18 and the YouTube app got totally messed up after the last update. Even if it's installed, when trying to open in the content store I get a message saying that it's not available for the region of the TV. When opening the app, the entire content gets stacked up in one single tile. Nice testing before releasing an app to Production. Is there any direct way to send this bugs to the developers? Probably it will take days or weeks to fix. Keep doing this great job... 


    • By Kraftwerk
      I am on Webos 4.40.18 and the YouTube app got totally messed up after the last update. Even if it's installed, when trying to open in the content store I get a message saying that it's not available for the region of the TV. When opening the app, the entire content gets stacked up in one single tile. Nice testing before releasing an app to Production. Is there any direct way to send this bugs to the developers? Probably it will take days or weeks to fix. Keep doing this great job... 


    • By Dpd12463
      I have a new OLED evo C2 4K TV and I wanted to use airplay to cast something from my iphone 12 Spoke with Apple no issues that they can help with.  Anyone else have this issue or know of a fix?
    • Guest
      By Guest
      JioCinema has a good collection of movies and shows , it would be cool if we could atleast side load the app or it would be officially released .
    • By dennis101
      Just purchased this and the set up is driving me nuts. I have a Sony reciever that I use for my audio out as well as HDMI device switching. The output of the reciever is going to HDMI 1. The TV audio out is set to HDMI (ARC) device.  When watching devices directly connected to the reciever (cable box, roku, DVD, Tivo), audio out is fine. If I try switching to the smart menu or the antenna, there is no audio going from the TV back to the reciever. I also have a Roku I can use for streaming, but not for OTA.  Should I just route everything directly into the TV, and use the optical out to get sound to the reciever? Also since setting up the TV and remote there is strange interaction btween the TV and the reciever. I noticed that my cable box, dvd, and roku all show up devices attached to HDMI 1, and clicking on that device will change the input on the reciever, but I have no control over the reciever from the LG remote, volume and muting buttons have no effect. Also there soesn't seem to be anyway to control my Fios cable box, a Motorola HD QIp 7100-1. I have the IR blaster sitting right next to it
  • Similar Tagged Content




×
×
  • Create New...