Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Schneider

Problems with SM 2019 model

Recommended Posts

Hello everyone!

I've just bought the new LG 55SM8600PLA with the latest update (AirPlay 2 and HomeKit support) and having many problems with it.

The moment I plug the Ethernet cable on it, the TV starts spamming my entire network with Zeroconfi packages (captured with WireShark) resulting on all devices becoming unresponsive and slow.

Here is screenshot of me pinging a wireless device with latency higher than 500ms, the moment I turn off the TV, ping goes to normal ~1ms (all cable):

image

This happens with all devices on my local network. Using a couple of Asus RT-AC68U routers.

Does this happens to any of you?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Noel Walker
      When trying to load the Plex app on an LGWebOs smart TV, app says :-
      CHECK NETWORK CONNECTION    Error CODE : -337
      This may be a temporary issue. 
      Please try again later. 
      (RETRY)     (EXIT APP)
       
      Firstly my network connection is fine. Netflix and YouTube loads and runs just seamlessly. This has only been happening in the last few months If I (RETRY) after a long wait sometimes it connects and loads correctly or I get the same error again. I have tried other Plex clients on my home server and they work just fine.  Specs:
      LG OLED65C8PTA TV running Web OS 04.10.15. LG Plex client app is version 2.1.6 from Sep 2016 Plex server is on my QNAP NAS and at version 1.13.5.291 from Sep 2018. I guess my question is, if the LG Plex client app hasn't changed since 2016 and my Plex server is working for other clients, then what is going wrong?
      Cheers
      Noel
       

    • By Akash Akash
      i want to download jpeg picture from my lg tv browser and  when i click on download  it says file not support ed
    • By Amir Abulajras
      Hey guys i live in spain and i have the  lg 43UK6300PLB smart tv.... the problem is my connectivity speed i have 600mbps download and upload at home but the problem is wheni go to smart tv web and go to fast.com or go to speed .net i only get 90mbps max i tried wired and i tried wifi ... and the ping on the tv gets up to 140 to 200 i mean why i checked everything reset everything and i still get that amount as max and when i do the test run on my laptop i get the full 600mbps!!! i am just mad as i couldnt figure it out... i tried all online solutions but nothin!! please help
    • By Sheldon
      Just wondering will there be an update for my tv model 60UH652T-TA that involves Foxtel now and Apple TV. The tv just doesn’t seem that old to support it and has been working absolutely fine. Just wondering why there hasn’t been an update for it because I’m really interested in keeping this tv as it has had no faults whatsoever 
    • By Cengiz Haskan
      Hello Everyone,
      Model: 49SJ800V-ZB (WebOS 05.80.60)
      I have no problems with TV broadcasts.
      I updated to last official version  a few days ago. When I try to watch videos through internet applications or web browser, I encounter such a situation. For example, the incident I encountered in watching a YouTube video. It can't be watch in this way.  I think it's software problem.
      The factory defaults have been restored twice but it hasn't changed. I couldn't find a solution.  What can I do? Thx.

  • Similar Tagged Content

    • By buckda
      After update, sound and picture is gittering.. picture jumps and sound goes quite then very loud every second. Can I reverse the update 
      this occurs on TV, Netflix, and Prime,  so it is not an app issue..
      how can I fix this.  Turning tv on and off does nothing 
    • By cali086
      Hi, I have an LG WebOS Smart TV that after the last firmware update the Wi-Fi Connection stop working properly. When I try to connect to my network, it will instantly disconnect or it will freeze my TV.
      Model: LG 55UF6450-UA (bought it on November 2015)
      Firmware: 03.16.00
      Also, I don't know if it is relevant but my TV is a US version that now I have it with me in Costa Rica, Central America.
      I've tried everything posted on the internet and forums:
      - Connecting to my cellphones hotspot (worked for about 5 min the first time I try it and then stop working and would work again when I tried to reconnect).
      - Change the DNS to google's DNS. (Once I was able to do it but didn't fix the issue, and also first I need to be able to connect to a network for the TV to enable the option for changing manually to static ip's).
      - Doing factory reset won't fix it.
      - Changing the Country/Region/Time zone won't fix it.
      - Changing to manual time won't fix it.
      - Can't do the downgrade procedure posted on this forum for two reasons: because you need to be able to connect to the wifi or via ethernet and it isn't working, and also I can't find an older versión of my firmware.
      I am pretty sure that I need to downgrade or even just do a fresh installation of the actual the firmware, but I can't find the right way to do it. Maybe with an LG service remote? but again, I need to first get on my hands a working firmware version for my TV right?
      Any recommendations?
       
    • By Jeroen Jansen
      Hi all,
      hope someone can help me. I have a LG 49LX761H model 2016. I know it’s a hospitality tv but turned that mode off it works perfect. We upgrade the webos to the latest version available but the content store is not available. Is this function not available on this model or do I need to turn something on. Hope someone has the answer. Thanks
    • By sharathks00
      I have
      LG webOS TV UF950T,
      software version 04.06.00
      1.)  WebOS is getting updates but new  apps are not showing up in LG  Content store.  When I visit 
      link hidden, please login to viewthrough my Tv browser there are many new Apps which are not in LG content store.         When i try to install , it says  not compatible with your Tv. 2) When i try to play a video some times it says video format not supported and some times audio format not supported like with opus & ogg.
      My question is to Manufacturers/ WebOs designers if this is the case what is the point in updating TV, when there are no apps or support for new video or audio formats ????
      In this case its like if i want new apps, I have to buy a new TV, updates are not helping in improving TV in any ways, no longer a Smart TV
      lol
       
       



×
×
  • Create New...