Quantcast
Jump to content
  • 0

YouTube not playing videos


Anil Kumar

Question

My tv is not playing videos on YouTube, everything is working fine when I search for something it displays the results, I can browse through videos but when I try to play it just shows loading and nothing happens I never had any issue like this before, I checked my internet connection, tried reinstalling the app and resetting it but no use and my TV model is LG 32LF595B.

Can anyone help me with this.

Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
15 hours ago, Anil Kumar said:

My tv is not playing videos on YouTube, everything is working fine when I search for something it displays the results, I can browse through videos but when I try to play it just shows loading and nothing happens I never had any issue like this before, I checked my internet connection, tried reinstalling the app and resetting it but no use and my TV model is LG 32LF595B.

Can anyone help me with this.

Thanks in advance.

I'm having the same issue. Youtube stopped support for a lot of older devices. See 

link hidden, please login to view
. Even my TV is not listed there but the post mentions that Youtube is updating the app for newer devices. An app update should fix the issue, hopefully.  The videos play fine with the built in browser though.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0
6 hours ago, Joe Thomas said:

I'm having the same issue. Youtube stopped support for a lot of older devices. See 

link hidden, please login to view
. Even my TV is not listed there but the post mentions that Youtube is updating the app for newer devices. An app update should fix the issue, hopefully.  The videos play fine with the built in browser though.

 

Thanks it's good to know there is nothing wrong with my TV, guess we'll have to wait for the update then.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By boggy
      I have LG TV UF6800. TV is working well. The youtube app had worked well until a couple month ago. The yoyube hangs very often after playing advertisement. It also hangs after playing a long video (around 30 min). By "hangs" I mean it is still there, showing the youtube UI, but we cannot play any video. Just black, staying there forever.
      I am using wired network on the TV. 
      I tried updating app, nothing. I googled and tried unpluging power while watching...., no help. BTW the youtube (with the same user) works well on PC and iPad.
      If you think this is not LG's problem, please advise to whom I should contact.
      Bogang Tian
    • By Phaedrus
      On an LG CX 55, two minutes into episode 4 -- "The Tomb" -- of the series Moon Knight on Disney+ there is a scene with statuettes in niches each lit by an oil lamp. As the flames flicker, dark blotches jump around some of the niche walls.
      These are certainly unintended artifacts.
      Can someone confirm wether this is a CX (only) issue?
       
    • By Raffi
      searching a specific channel from a long list would be easier if a search box is added that will list available channels as you type
      sorting channels alphabetically doesn't do what it says.
      Regards.
       
    • By Dhineshwar
      MX player and jio cinema are commonly used Android apps which offers many free to watch movies. It would be great if that two added in the lg store. Hope it'll be added soon
    • By Vanilton Coelho
      Hi people,
       
      Recently bought one 49LF6350 and one 43LF6350 and the two models have the same problem, whenever I try to open an application, informs me that I have to update (required update, you must update this app to launch it. the update may cause data to be stored deleted.), and when I try to update, it gives an error message (application has not Been instaled. try again). It happens to apps also store to at new install. what may be occurring?
       
      software version: 3:03:04
      WebOS TV version: 2.0.2-3928 (behive-badlands)
       
      thanks.
  • Similar Tagged Content

×
×
  • Create New...