Quantcast
Jump to content
  • 0

Miracast disruption


Phillip

Question

I have an Alcatel_4060A Android version 5.1.1 mobile phone. I've used the Miracast once before, and connected to my LG webOS LJ550B just fine. Now however, my phone will no longer connect via Miracast. It connects for a split second, then tv displays "your device is disconnected". On my phone, it displays "your Wi-Fi disply connect device failed". My phone connects with tv via tvcast app....but won't connect with any screen sharing or mirroring app. I've even rebooted my phone to factory settings, and still won't connect. Anyone have any thoughts/suggestions? I'mat my wits end! 

Screenshot_2017-08-13-17-24-35.png

Screenshot_2017-08-13-17-24-38.png

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By majorusa
      Please post here firmware number for your WebOS set including your country or the country where you downloaded the firmware and the model of your tv set:
      - 3.23.24 - Romania- 47LB730v
      - 3.23.34 - Romania -47LB730v - 21.08.2014 by USB
      - 4.30.09 - Romania - 47LB730v - 29.08.2014 - OTA
    • By Kieran Bryons
      I'm looking to buy an LG AI Thin Q TV, how do the sports alerts work - 
      link hidden, please login to view I literally watch loads of sports, does it update you on only certain sports or all sports?
    • By Harald Dunkel
      According to the specs my OLED55BX9LB is supposed to run webos 5.0, but the firmware update claims 04.40.15 is the most recent version. How comes?
       
    • By Paul Griffith
      When I try to go to a TV programme via the remote control voice option, the TV tries to look up the channel on the app I'm on, instead of going straight to the TV channel on the antenna. This used to work without any problems up until a couple of days ago. Any help appreciated.
    • By Costin Angelescu
      Good afternoon,
      I have a 49UB850V-ZD smart TV and has the issues below. Can't understand if its a software issue or components issues:
      1. Can't reset using meniu. I can access the meniu, I inserted pin 0000 and if I try to click Confirm it just flashes the button with no success. If I click Cancel then the meniu closes
      2. The Live TV channels are not working. There is no issue with the provider. It just not plays any channel
      3. If I connect the usb or hard-disk driver to play some movies I can navigate thru folder but I can t play any
      4. When I connect to Netflix or youtube I can navigate but if i try to play it does not load.
      5. The remote TV does not work anymore -> Only the Power Off/On button
      6. I have a magic remote TV for LG and works to navigate with the indicator
      7. The button of the TV (under the TV led) works only to open the TV -> the menu does not work anymore
      8. In the advanced menu, the Channel settings is not active among other options that are disabled. 
      9. When I try to access the LG STORE it says: loading unsuccessful (82) because the hour of the TV is not the correct one. I tryed to change time to something different and also changed location and removed the location. This change did not had any effect 
      What do you think? What do I need to do?
       


×
×
  • Create New...