Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0

Question

I purchase this tv lg 55" SJ800V and i have problem to Share screen from my Phone BlackBerry Q10 to this tv.

Over HDMI Cable everythings works ok. But Over Miracast tv broken connection.

 

My BlackBerry Q10 have new firmware 10.3.3 and support Direct wifi and Miracast.

 

Please add fix for this issue. We have 2017 year not 1945.

 

O

IMG_20171203_143739.png

IMG_20171203_143802_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Question: Does anyone have slight lip sync problem on the built in Netflix/Youtube app ?

      I have like 0.2 seconds shift on the Built in smart tv video apps like Netflix .. My version is 4.10.04 and it's the latest according to the 'Check updates' button .. Anyone have similar problem ? Anyone recommends a solution ? The problem is that the video preceeds the audio .. but the av sync adjustment in the can only shift by positive numbers .. I wish I could go the other way to negative values ?   Do u recommend other version for example that I can install manually ?

      By Youssef Mohamed, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 1 vote
      • 2 answers
    • Question: Player problem

      I used to cast from ace stream directly to my UJ6300 and I had no problems until a few days ago when the TV got an update for WebOS 3.7 I think. Now whenever I try to cast to the TV it just shows a black screen on the "Web App Viewer" app, I was wondering if maybe I could set a different player as default player when streaming from my phone instead of the Web App Viewer, as when I play from other sources it starts the "Photo&Video" player.  Otherwise I think I would have to downgrade the OS to the previous stable version.  Anyone else having this problem? 

      By Luis Araos, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 2 votes
      • 9 answers
    • WebOS TV Firmware version

      Please post here firmware number for your WebOS set including your country or the country where you downloaded the firmware and the model of your tv set: - 3.23.24 - Romania- 47LB730v - 3.23.34 - Romania -47LB730v - 21.08.2014 by USB - 4.30.09 - Romania - 47LB730v - 29.08.2014 - OTA

      By majorusa, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 1,357 replies
      • 744,698 views
    • Question: Problem with voice instructions before update

      I have a TV LG 43UK6950PLB. Recently I updated to latest firmware version which is 04.10.04. When I try use de Magic Remote Control giving orders through the microphone, I receive a message like there is a problem with server temporarily and error 6022. I think is something about the update but how can return to previous version? Is this happening to someone else? Please give some advice. Thanks  

      By Miguel Angel, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 1 answer
    • Question: LG UHD TV digital sound out popping noise problem

      Dear Readers,

      I've a strange issue that I've been struggling for a week. I bought an LG43UJ634V UHD TV and an LG LHB645N Home Theater in a Box system.
      I use HDMI ARC to connect the audio from the TV to receiver. LG has an option to chose between PCM or Auto at the Digital output settings.

      If I use the PCM option everything sounds great, but I don't have 5.1, only 2.1.
      And here comes the problem. When I choose Auto, 5.1 is on, sounds great but I have occasional popping noise (like when play something on an old LP player) it happens random, but for example during a film, it is very annoying. It happens with YouTube, Netflix, DLNA streaming, external devices, so the content doesn't matter. I think I've tried everything. I tested it with different HDMI cables, optical cable, but still have the problem. I tested it with a sound bar as well, the problem is the same.
      When I play content from the receiver, there is no problem, the sound is wonderful, no popping. Also, the TVs speakers are okay.

      I don't think it is a hardware issue, because the TV's sound is OK, the home theater's sound is OK, the problem only happens when I want to use the digital output of the TV (either HDMI ARC or Optical) with auto setting.
      I called LG as well, the rep. said the she will pass this info to the technical team.

      Do you have any idea, that it can be solved, or I need to wait for a software update?

      By Krash01, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 1 vote
      • 22 answers
  • Similar Tagged Content

    • By mandishh
      Hi guys. I'm PRAYINGGGGGG someone will help. Heres my story:
      Model: LG WEB OS 65 inch UJ6300
       
      I started having issues last week when I tried the mirroring options  when suddenly PANDORA and all other APPS I want could not be found in the LG content store.
      I have tried my HP laptop (brand new, gift for Christmas) with Miracast BUILT IN
      MY samsung tablet & my 2 samsung galaxy cell phones (S 8 + & s 8 Note)
      The HP laptop worked & conntected for maybe 5-8 minutes and then disconnected. Cannot get it back again. The tablet & pphones wont even connect  They find the TV to connect to but then the TV says "unable to connect with screenshare try again"
      I called LG & was on the phone twice for over 2 hours being walked through EVERYTHING, even had to reset my tv to factory settings. nothing helped. so they gave me a cerrtified LG techinician. He came and could not help. He downloaded some 3rd party APP and it worked for a few minutes. But the actual miracast did not work. HEY...we just got this tv not even a month ago. its 2018. Why the HELL are we downloading 3rd party apps to mirror a damn screen?! Nope. I called LG back but they said due to his notes (he tried to say it was all 4 of my devices and the tv was fine) they are deeming the TV fine. WTF!!!??
       
      I dont want a new tv i just want a way to be able to screen any device. WITHOUT AN APP. Fuck for that Ill buy a regular non smart TV & invest 30 bucks in CHromecast!!! Am I wrong?!
       
      LG PLEASE address this issue. This should not be happening in friggan 2018!!!!
       
      I attached photos of the error i received when trying to connect
       

    • By Krzysztof Nowacki
      I have xbox one x. When i connect controler from console over USB cable to LG, tv restart and restart and restart...~
      This is important issue. Same when connect to USB 3.0 port. Tv not working and restrting continous...please fix it bug.
    • By Kris0725PL
      I have bew firmware. 04.70.30
      Not working:
      1.Miracast. I have BlackBerry Q10 and this phone support Direct wifi and Miracast connection. My phone detect LG Web OS TV but can not to connect to them.
      2.Internet Browser not support for downloading files from site like jpg,mp3 and others. This suck! Not support flash sites! suck!
      3.Wifi connection. I must to Off and on when i turn internet on my phone (tethering) TV not connect automatically to internet.
      4.Can not change wallpaper or add another in screensaver. This suck! 2017 year and we dont have this option in web os tv?  Android tv is much better!

    • By sharathks00
      I am using lg webos tv 65UB950T.
      I am unable to connect my TV to my laptops , one on windows 7 and other on 8.1
      Tv doesnot show up on search, if it does(sometimes) when connected only decline button is shown on TV screen(no accept button)
      When connecting through TV no message appears on Laptop for connection acceptance.
      I have no problem viewing my mobile contents.
      Any suggestions???????????/








×