Quantcast
Jump to content

Youtube - how come videos don't start streaming?


Recommended Posts

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By qUArtEx
      Hi to all! 
      I'm really new into this and have a problem. My 2018 LG 55UJ635V-ZF has only webOS 3 (latest; ethernet-automatic download) an i can't use airplay or miracast. The apps i found in the store for mirroring are only pay2use to use this needed feature for me.
      On the LG Homepage i can't find an upgrade for my TV an maybe is my tv really to old for upgrades or am i wrong?
      Maybe someone can help me out or bring some light for me in this.
      I also found the suggestions on this site for the firmware 4.70.70 (for the UJ's), but i can't download....error.
      sorry for my bad english 🙂
      thx for your help, quartex.
    • By JohnoFon
      I am using an LM6300PLA, WebOS version 05.30.11
      When I try to record a series from the Live TV - using input the satellite connection - the first episode records correctly, but subsequent episodes all stop after 3 minutes.
      What am I doing wrong?
      Further annoyances are that I can't just set it to record all episodes of a particular show (the way my HUMAX Freesat does), but only 'repeat recording on specified days' with no end-date.
      Does this mean that the recorder has no access to the Electronic Programme Guide, but just sets a time and duration? If the broadcaster reschedules the programme does the recorder just pick up the replacement?
    • By AusRob
      The built in Web Browser will not play Videos on SOME websites after updating to WebOS Version 04.40.25 and 04.40.70. The web sites otherwise work fine. Here is an example that won't play since the 04.40.25 update ... 
      link hidden, please login to view ... Please fix this LG ASAP, it's really annoying. PS. It has nothing to do with any Browser setting, I have checked all that. 
    • By GiotisCy
      Hello, 
      I have recently purchased an LG C2 Oled TV which I connected with my Samsung HW-Q800B 5.1 soundbar via eArc HDMI. When I select "Passthrough" as a Digital Sound Output on LG TV sound advanced settings, there is an obvious sound response delay around 3 seconds when I pause and unpause the movie on Netflix or Prime video streaming apps on LG TV. For example, when I start the movie, the video starts and sound starts 2-3 secs later. When I pause the movie, the sound continues for 2-3 secs after the video has been stopped. There is no any lip sync issue, just this response delay of the sound from the soundbar. This happens only on LG TV Apps. If I connect to an external HDMI device such as AMAZON Fire Stick 4K, there is no such sound delay issue neither on Netflix neither on Prime Video. 
      Thus, the problem seems to be on LG TV apps.
      If I change the Digital Sound Output to "Auto" instead of "Passthrough" the issue is gone but sound quality is not as good as with Passthrough selected. So I do not want this to be my option.
      I would appreciate if someone could come with a solution on this. 
       
    • By Alann
      I have only notices when streaming. Streaming stop on some error and the tv locks up. Remote no loaner works. I have to unplug to reboot the tv. Never happy when just watching tv.
  • Similar Tagged Content




×
×
  • Create New...