Quantcast
Jump to content

Emulator not working


Recommended Posts

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By SS1003602
      I have recently shifted from UAE to India. I have 55" LG 3D smart TV model no. 55UB8301. My problem is 1. I can not change country from UAE to India in settings -Country option because India is not available in the list.
      2. I can not download any app which are normally available in Indian smart TVs like Hotstar/Sonyliv/Amazon prime etc.
      3. In screen mirroring option using my Android phone, I can play any video stream from mobile to smart TV BUT only Amazon prime videos are not played. 
      Can anyone help me for above issues...?
    • By ROSSMAN
      I am creating a streaming application, where user can access a list of mkv files from my server, Mkv is not supported in web browsers and it is not loading properly within my webOS web app.
      I cannot modify my files to another video format.
      Is there a native player for LG WebOS that I can embed into my web application ?
      Is there any video player with web sdk to play mkv on a smart tv.
      Ps: my videos are working well on chrome, as for Firefox or Safari, it tells me that the format is not supported.
    • By David J
      Hi all,
       
      My LG OLED55E7N just updated to firmware 06.00.25. I must have wronged the god of Google, because I fail to find any whatsnew. Anyone?
      Thx
    • By Rob Infantino
      We have two LG OLED TVs. WebOS appears differently on each. And we are able to download the Paramount+ app on one TV, but not on the other.
      OLED65C7P (older) running software version 6.00.25
      WebOS TV Version 3.9.0-62709
      Does not allow the Paramount+ app to be installed
      OLED65C9PUA (newer) running software version 5.10.25
      WebOS TV Version 4.9.3-5340808
      Allows the Paramount+ app to be installed
      How can we get WebOS to appear the same on both TVs?
       
    • By Leorge
      LG 42LB700V tv not corresponding to all the commands remote and intergrated.  Also presents a yellow screen every 15 minutes  for a couple of minutes or more.  Cant go into menu for setting controls. Any help will be appreciated. Thanks in advance
       
       
  • Similar Tagged Content

    • By Webosdev
      Hi,
      I have downloaded full package and installed the emulator 6.0. It shows only black blank screen and few red lines on the top. 
      Thanks
    • By Syed Jalal
      This is the error I'm facing when I try to launch on the LG WebOS TV Emulator as 
      ares-launch --device emulator com.yourdomain.app.firstapp On the emulator I see nothing but a blank black screen. When I run the webOS TV Emulator I can only see the TV remote control with the blank screen. I've tried using the controller to go to menu > App Manager and then launch from the installed apps but its of no luck either. I see the display on browser but not on the emulator
      I have installed this full package for windows 10. Can anyone please help me here so that I can see the display on my emulator.
    • By CaptainJagger
      I request developers to port NES / SNES / GBA Emulator on WebOS.
      If possible also add wireless controller / mobile app based controller support.
      It will be great to play those game on TV.
      Thank You.
      * I found some websites allowing users to play games directly from browser.
            Search "SNES game online"
            So, It should be possible on WebOS.
       
    • By skhulbe
      Hi,
      I am new to WebOS and trying to setup my environment. I followed the same steps mentioned here:

      link hidden, please login to view After completing these steps, I found four new applications installed in my system: webOS TV CLI, webOS TV IDE, Oracle VirtualBox, webOS TV Emulator v3.0.0. Now, when I am trying to run Emulator, nothing is happening. I am using macOS High Sierra.

      Can someone please help me out in this? ☹️

×
×
  • Create New...