Quantcast
Jump to content


  • 0

Unable to turn on subtitles for any movie or shows


Question

Undeniably hotstar is the worst user interface app in my new LG smart tv...browsing the app is a headache...can't turn on English subtitles for regional language shows and movies, where we can do in mobile app. My webos is 5. 0 version, still I am facing the issue...very dissapointed in hotstar and LG tv..

Link to post
Share on other sites
  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By BHPOST
      My new gallery series OLED TV died after less than two months. For weeks now, I have been calling LG support for help. The have created multiple repair tickets, but they have not been to get a repair technician out to fix the problem.
      LG keeps trying to outsource the repair to 3rd party service companies. Does anyone know how I can find a local tech that works for LG to come out and fix it?
      If not, what recourse do I have?
      Thank you. 
    • By Shantanu
      Shifted base from UAE to India, how does one change the country to India? I am not able to install the hotstar app on my OLED55B7V 
    • By lgoledtv
      After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins.
      Video continues to play without subs. The subtitles will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Should be a widespread issue as it's also happening on Youtube.com videos with subs. Un-related but Play/Stop button on magic remote also stop working on the new browser.
       
    • By Jjufyu23
      Hi,
      I'd like to easily stream/cast some movie files (.mkv, .mp4 etc...) on my Ubuntu 21.04 PC to a LG Smart TV having WebOS 4.9.x.
      Both TV and PC are connected on the same LAN network via ethernet cable!
      My router does not provide any UPnP feature!
      I tried to use (with no success):
      - Kodi - enabled UPnP/DLNA and shared my library, then right clicked on a movie and ran "Play using", selected "TV" but I was not able to see anything on my LG TV (i went to Movies and Photos and did not see any remote device or other stuff) (does this method nroamlly work? Maybe there is something wrong with my Kodi / Router configuration? What screen do I have to access on the LG TV to see the DLNA devices?)
      - Integrated Ubuntu "Media Sharing" (see https://ubuntuhandbook.org/index.php/2020/04/home-media-server-ubuntu-2004/) - same as above, I could not see any device from the TV when this option is enabled
      - VLC UPnP feature - same as above
      What options do I have, without buying any additional device like Chromecast, Raspberry PI etc...?
    • By Marko D
      Subtitles as well as all html elements beside video disappear on every website after 2 minutes. The only way to bring them back is to activate cursor with magic remote. This started happening around the beginning of July when new LG browser update rolled out. I managed to get around this by resetting TV to factory settings and evading browser update. This worked until 23rd of July when Web OS update came along . Thinking that problem might be solved i installed it. Turns out this update just integrated this browser error into the OS and now even after resetting to factory the problem cant be avoided. LG had just made the error which could be evaded by downgrading browser mandatory instead of fixing it. This is disgrace. If I had a company with 5 employees the update with error would have never entered circulation and even if it did I would not issue another update which would make error impossible to evade. LG has only billions of dollars and tens of thousands of employees and they do not notice such a major problem even after they have been informed by the users.
  • Similar Tagged Content

    • By powder
      Hello friends,
      I have setup a home network in Windows 10, I think it uses DLNA. I can play all the files from the computer or the USB stick in the router with no issue but the external subtitles (correctly named) are not working in my 65C9, only internal ones. 
      If I access the same files in the network from a computer, there is no problem and subtitles are shown, it's only the TV not displaying them.
      Can someone help in how to make external subs work when played from a local network or what to check?
       
      Thanks
       
       
       
    • By Petar
      I have LG Nano Cell smart TV. My native language is not supported in the languages for subtitles in Netflix. What is the easiest way to use external subtitles while watching Netflix.
    • By Kasun Ekanayake
      I’m an owner of OLED55C8PJA. It’s an OLED SMART THINQ TV. I have spent lots of money in this. Anyway, I can’t see Sinhala Subtitles whenever I’m watching movies using this TV. But it supports Sinhala language. It even has menu language and keyboard language in “Sinhala”. But Srt Subtitle files that has Sinhala language cannot see.I have tried to set to encoding to UTF-8 also. But no luck!
      hope you will know solution for me.
      Thanks
    • By Dor Nissan
      Hello, 
      I have a problem enabling my subtitles on my LG UH65 TV.
      All my computers are connected to the same network and are in the same HomeGroup (windows 10 feature), my LG-TV is connected to the same network.
      My primary computer is working as a media server without any applications (like Plex etc..).
      I have been working on it for days and now I got to the point where I can view the videos which located on my primary computer, on the TV.
      At this point I wanted to watch the videos with subs so I did the following actions:
      1. Pressing on Photos and Movies.
      2. Choosing the videos folder, navigated to "All Videos"
      3. The video has started
      4. Pressed on the "3 points" button and saw there is a button called subtitles but it was grayed out and disabled.
      What can I do in order to make it work?
      Few things that I think you need to know:
      - the subs has the same name
      - the files (movie and subs) located at the same directory
      - for some reason, I have to put the videos (and the music and the photos) on my library on Windows Media PLayer to be able to see them on "All Videos" directory
      Thank you very much !!







×
×
  • Create New...