Quantcast
Jump to content
  • 0

All4 App on LG Smart TV


Hinderslyne

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@Hinderslyne I se a lot of complaints about this Channel 4 app. It seems to have a lot of trouble handling advert transitions to and from the viewing program. I see that too sometimes with other apps here in OZ. It is possible that their CDN (Content Delivery Network) servers are struggling. Best thing would be for you to log in to that Channel 4 site, and decribe your issues,how many times it happens per day, and what effect it has on your viewing pleasure. The more complaints, the quicker it gets fixed.

Check your network though: Are you using WiFi or LAN internet connection? If WiFi, is it 5GhZ or 2.4GhZ band? Does the signal strength look good on a phone using the same WiFi band as the TV, when you are near the TV?

Edited by td47
typo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 9/12/2020 at 10:28 AM, td47 said:

@Hinderslyne I se a lot of complaints about this Channel 4 app. It seems to have a lot of trouble handling advert transitions to and from the viewing program. I see that too sometimes with other apps here in OZ. It is possible that their CDN (Content Delivery Network) servers are struggling. Best thing would be for you to log in to that Channel 4 site, and decribe your issues,how many times it happens per day, and what effect it has on your viewing pleasure. The more complaints, the quicker it gets fixed.

Check your network though: Are you using WiFi or LAN internet connection? If WiFi, is it 5GhZ or 2.4GhZ band? Does the signal strength look good on a phone using the same WiFi band as the TV, when you are near the TV?

Hi @Hinderslyne

I agree about the more complaints the better, but you need to complain directly to Channel 4 as it is unlikely that they read this User-to-User forum.  I find a good move to get a corporation's attention is to use Twitter, that way the entire world can see there is a problem and chime in as well.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By coyote
      I want to control my C1 with my Google Home speakers, but my Android LG ThinQ app is not sending the correct info to my Android Google Home app to link the ThinQ service.  
      When I try, the error message says "No devices were found in your LG ThinQ account".  However, the ThinQ app is signed into my account and successfully controlling my C1.
      Google Home support and I think the issue is with the ThinQ app.

      link hidden, please login to view says this should work.  My LG support agent told me it's not supported; I'm guessing she was new.
    • By A Bakash
      Hello
      I am not able to install Sony LIV app on LGTV.
      Can you help me.
    • By lsaadeh1
      Hi all,
      I'm having issues with my lgtv and receiver (Sherwood RD-6506) when turning on my lgtv.
      If I unplug and replug my hdmi cable in it works again but won't start working on its own!
      I've tried disabling quickstart+.. not sure what else I can do...
      TV: OLED55B8STB
      Firmware: 05.40.26
    • By Alfvenwave
      Hi, I'm curious if anyone else is seeing this annoying new behaviour.
      I have my SKY Q box on HDMI1 and have become accustomed to switching back from Netflix (or any other app for that matter) by having HDMI1 assigned to button "1" using the Quick Access feature.  In the last week though, this feature has stopped working properly. If I am in Netflix and I press the "1" button, nothing happens (as expected). If instead I hold down the "1" button to switch to SKY I get a pop up that says this: "Do you want to add Netflix to [Quick Access 1]?".   If I then hold down the "0" button, the 3x3 grid "EDIT QUICK ACCESS" pop-up appears and I can clearly see my SKY Q/HDMI 1 in the top left grid position (button "1")!!!
      If I then switch via the Home button to HDMI1 and remove HDMI1 from Quick Access (via the  EDIT QUICK ACCESS pop up), I can then re-add it by holding down 1 or from within the pop-up. Now, if I go into Netflix and then hold down 1, my TV does (correctly) switch to HDMI1. Hurrah! If however I turn my TV off and back on, then go to Netflix, then hold down "1", I am back to square one with the question "Do you want to add Netwflix to [Quick Access 1]?"......Grrrr!!!
      I have tried switching the TV off at the wall, leaving for 10 seconds and repowering, which doesn't fix the problem (I don't believe WebOS reboots when you do this). LG appear to have made it a practical impossibility to reboot WebOS via anything other than a factory reset which I don't really want to do as it'll take me too long to get all my settings back to where I have them now. Some blogs suggest that the "User Licence agreement" setting can be changed which forces a reset from within the General tab but I don't see this on my TV (guessing that WebOS interface has changed).
      Anyone have any ideas? 
      Rob.
       
    • By ReneVlEugel
      I own a LG HU85LS very happy with that but now I don't see the Disney plus app. 
      Where an when can I get it?
×
×
  • Create New...