Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
bcass1

aol and gmail email and web os

Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
On 8/12/2019 at 3:01 AM, bcass1 said:

Is there an app to allow me to get my aol and gmail emails on my Web os 65 inch oled TV?

Currently no, you would need to access the services through the browser.

Or, if your a techy you could write an app.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Somnath Maity
      How to turn off the screen off on LG OLED TV
    • By akhilesh malladi
      HI, 
      i have bought a LG C9 55 inch on october 2019.
      I notice that Hotstar is not playing premium content and gives me error saying "error generting key request - InvalidStateError PI5NAS".
      I have attached the screenshot of the same. any help is much appreaciated.

    • By nebody00
      Is there a way to reflash the firmware?   Or any ideas to fix this?  I'm out of warranty so I hope I can fix this with a service remote.
      I suspect when my TV autoupdated to 5.10.45 last week, it corrupted the firmware.  It now takes 2 minutes to turn on the TV.  It shows the WebOS loading screen against a black background but then after it loads up, I get a blue tint on the screen.  I cannot get rid of this blue tint even messing with picture settings.
      When I performed a reset to factory settings, it reverted to an unknown language which is very odd since I am located in the US.  I can't even get it to select English - United states.
      Thumbnail2.jpg
       This is what a youtube video looks like that's supposed to show the color red.
      Thumbnail1.jpg


    • By twiggy196564
      You have removed YouTube on the 55 inch TVs, I would like to know why you have done so. I purchased this tv around 2016, so why is LG removing an app that is used often?
      Thanks Scarlet 


×
×
  • Create New...