Quantcast
Jump to content


  • 0

WiFi gets disconnected


Question

Hi!

The TV model number is UH850V and the firmware version is 05.30.30. I often get the WiFi disconnected automatically. I have tried manual mode too but it’s the same. Once disconnected it does not identify any WiFi signal. I have to switch off and switch on the Tv for it to identify a WiFi. 

I would like to know if this can be fixed by software update or is this an hardware issue.

 

please help

Link to post
Share on other sites
  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

Popular Posts

Got the same issue with my LG tv, gotbthem to change wifi module to fix it. Its not the software.  When wifi module crapped out again, they change the motherboard.  All under warranty. 

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
21 hours ago, Nishanth Noble said:

Hi!

The TV model number is UH850V and the firmware version is 05.30.30. I often get the WiFi disconnected automatically. I have tried manual mode too but it’s the same. Once disconnected it does not identify any WiFi signal. I have to switch off and switch on the Tv for it to identify a WiFi. 

I would like to know if this can be fixed by software update or is this an hardware issue.

 

please help

Got the same issue with my LG tv, gotbthem to change wifi module to fix it. Its not the software. 

When wifi module crapped out again, they change the motherboard. 

All under warranty. 

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Satya_
      Software version 05.30.10 default web browser just updated and the address bar appear on the top of the screen which bother me a lot while playing a video please add a Full screen option to it
    • By Adithya
      I don't find any latest updates for 55UH850T this model. Most of the applications says that WebOS 3.5 or more is required. This model TV is with 3.4 WebOS version.
      Please let me know in case if anyone has any information on this.
    • By Esteban Díaz
      After recent update my browser changed, now, it looks better and fluid but control play and pause buttons don't work in browser video player anymore.
      Is there a way to fix it? Maybe a downgrade?
      It is really annoying can not play and pause the videos
       
    • By Yaswanth
      Looking for airtel Xstream app for webOs in LG554T. Please add it. This app is available in google play store & app store
    • By maxou
      Hello,
      Is it possible to add the driver for external usb 3 gigabit ethernet adapters  in the firmware to support them and get more network bandwith like on the oled TV C9 and CX (see https://www.youtube.com/watch?v=RgJUUNCsHao) to give to the product the ability to play 4K hdr mkv remux of high bit rate blurays without stuttering (like gemini man or billy lynn for example streamed from Plex server with giga network) ? If you play the same file on direct attached usb drive, no stuttering at all and it's ultra fast to load and fast forward for example.
      It already supports external usb2 FastEthernet adapters with ASIX AX88772 chipset and work well on both type A and type C ports, I have tested it, but it is also a 100Mbit/s adapter like the integrated one, so same bandwith, and stuttering is always here.
      The driver that need to be added to the firmware is the one for the usb 3 gigabit ethernet adapters with ASIX AX88179 chipset like on oled C9 and CX, but no luck, at least with firmware 3.0.0.8 it is not supported, eihter with type A  ports or with the type C port (I have tested both, RJ45 leds stay OFF, the same with a power usb 3 hub in between, driver not included in the firmware).
      I have also tesed usb3 gigabit ethernet adapter with realtek RT L8153 chipset, wich is seems to be supported on older oled C7 and C8, but it is also not supported (blinking leds this time but no connection, driver not included in the firmware).
      This is very frustrating for a 1800$ product !
  • Similar Tagged Content

    • By dngold77
      is there a webtv function or app that shows all of shows available on all the services I subscribe to.  Xfinity does with this it's cable service for example. If you click on "recently watched" it all show all the shows you've watched wether from live TV, on demand, or from apps such as Netflix, that you've logged into. , Apple TV does the same thing. As do third party providers such as realgood.  Anything similar of LG TV
    • By mick mcgregor
      My smart TV remote control developed a problem where it would jump up and down the menu.
      If you have this problem the way to fix it is to open up your remote control (pops open by slipping in to the bottom corner with blade or similar flat item and prize open) then taking the circuit board remove scroll wheel then spray WD40 or similar allow to soak in then wipe off surplus and gently tap out,replace scroll wheel and work it well by rolling it then wipe again and put back together....job done!

    • By Sayed Hadi
      I have LG tv and I want to add a satellite that is not in the list (I want to add Express AM22).
      Is there a way to do this?
      Is there a way to change the degree of existing satellite?
    • By Susan1113
      Bought an LG WebOS TV UK6570AUB last year.  Has been working fine.  Last night during an Amazon Prime show, heard a pop then sound was gone.  TV diagnostics show tv is fine.  Cable diagnostics say cable is fine.  Sound fine via youtube and dvd player.  No sound via cable box.  Picture is fine. Anyone else have this issue?  Is there a fix?  Uninstalled/reinstalled amazon prime app.  Very frustrating.  Thank you!







×
×
  • Create New...