Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Question

I can't run the Netflix app on my tv. Keep getting tvq-pm-100 error. I have already

1. Checked for app updates

2. Unplugged my Xfinity cable box for 3 minutes

3. Unplugged my tv for 3 minutes and nothing is working

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

After the Netflix  app update on 19/03/14 I have this same issue. The solution I found is change my Netflix subscription plan , I had the 4K plan, then I changed to the HD subscription plan  and the videos are now playing again.

Share this post


Link to post
Share on other sites


  • 0
22 hours ago, Maureen Harty said:

I can't run the Netflix app on my tv. Keep getting tvq-pm-100 error. I have already

1. Checked for app updates

2. Unplugged my Xfinity cable box for 3 minutes

3. Unplugged my tv for 3 minutes and nothing is working

Hi Maureen,

Try this:

link hidden, please login to view

  1. Unplug your TV from power for at least 1 minute.

  2. While your TV is unplugged, press and hold the power button on the TV for 5 seconds to discharge it.

    • If you cannot access the power button or your TV does not have one, leave your TV unplugged for at least 3 minutes.

  3. Plug your TV back in.

  4. Turn your TV on.

  5. Try Netflix again.

From Netflix: 

link hidden, please login to view

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, Maureen Harty said:

Hi George, I did all those steps that I listed. I had to do a factory reset on my tv. Problem solved.

Hi Maureen,

Not the best thing that you had to do a reset but at least things are back up and running as they should be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Noel Walker
      When trying to load the Plex app on an LGWebOs smart TV, app says :-
      CHECK NETWORK CONNECTION    Error CODE : -337
      This may be a temporary issue. 
      Please try again later. 
      (RETRY)     (EXIT APP)
       
      Firstly my network connection is fine. Netflix and YouTube loads and runs just seamlessly. This has only been happening in the last few months If I (RETRY) after a long wait sometimes it connects and loads correctly or I get the same error again. I have tried other Plex clients on my home server and they work just fine.  Specs:
      LG OLED65C8PTA TV running Web OS 04.10.15. LG Plex client app is version 2.1.6 from Sep 2016 Plex server is on my QNAP NAS and at version 1.13.5.291 from Sep 2018. I guess my question is, if the LG Plex client app hasn't changed since 2016 and my Plex server is working for other clients, then what is going wrong?
      Cheers
      Noel
       

    • By svsrama
      Hi,
      I have my LG 4K Smart TV -Model : 43UJ632T.
      I could not able to use the Wireless Keyboard ( Logitech K230) with Builtin Apps like Youtube, Amazon Prime or in Netflix to search. I could able to use only thru Magic Remote. 
      But the same Keyboard is working fine in Google Movies & SunNXT apps.
      Could you please help me in fixing the same.
      Thanks,
      Sriram.
    • By Vikram Sud
      In the last few days my LG TV OLED65B8PTA suddenly drops the volume significantly fleetingly every few minutes. 
       
      Am also hoping this isn't the start of the end of this massive investment I made a couple of years ago !!! 
    • By John Bizeray
      I recently updated the firmware on my  LG43UH610V.  Now I constantly get "Wired Lan cable disconnected" / "Wired network is connected" messages even while watching a video file from my NAS. The TV is connected and using the network while getting these messages. It has always been on a fixed IP address on the LAN.
    • By MooHoo
      New to LG WebOS. Cannot sign into my Amazon.com account. Keep getting password error even though I am 100% sure I entered the correct user id and password. Is this a know issue, or some settings I need to change on my TV?


×
×
  • Create New...