Welcome to LG webOS - Smart TV, Phone, Signage, Appliance User to User Support Forum

Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

  • 0
Anthony Hanson

LG Sound Bar Intermittent Sound Loss

Question

New LG OLED 65" Smart TV and new LG Sound Bar.  From first setup we're getting a 1 or 2 second sound loss every 15 minutes or so.  It was happening with the optical cable.  I swapped to HDMI cable and it's still happening.  It doesn't happen when using TV speakers. How can I fix this?  It happens when using the TV and when playing a DVD on a BluRay player. I haven't tried it yet with a BluRay disc yet. Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.