• Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Gethrodrak

Account menagement is missing

Question

Hello everyone. 

 

I have problem. 

 

I bought LG 49UH600 few days ago. And I tried to use applications, but there is no possible to upgrade them. Its also with LG store , It cant be open.

I only can use WEB Browser.

 

I searched over the internet and found out that I have to register account for my TV, and that I could do it in quick settings- advanced - general - Account Management 

 

But when I go to advaced - general -  there is no account managment option at all.

 

What to do ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts



Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • By Panday Amit Ray
      Hi
      I cant find Amazon Prime App for my LG TV 49LH576T  in LG Content Store. Is there any alternative  way to install this app on my tv?
    • By skhulbe
      Hi,
      I am new to WebOS and trying to setup my environment. I followed the same steps mentioned here:
      http://webostv.developer.lge.com/sdk/install-instructions/installing-sdk/
      After completing these steps, I found four new applications installed in my system: webOS TV CLI, webOS TV IDE, Oracle VirtualBox, webOS TV Emulator v3.0.0. Now, when I am trying to run Emulator, nothing is happening. I am using macOS High Sierra.

      Can someone please help me out in this? ☹️
    • By Krzysztof Nowacki
      I have xbox one x. When i connect controler from console over USB cable to LG, tv restart and restart and restart...~
      This is important issue. Same when connect to USB 3.0 port. Tv not working and restrting continous...please fix it bug.
    • By AndyR36
      Hi
      I have a 43UJ630V and am being driven mad by the poor sound sync between the TV and my Sony Home Cinema connected via HDMI & Optical. 
      Vision lags behind the sound typically by about 1 second or so, but it seems constant and doesn’t change with time. 
      I’ve tried all sorts but can’t make any difference; it does the same whether I play a DVD on the Home Cinema, stream off internet via Home Cinema or TV, or watch tv with sound out through Home Cinema; clearly something is wrong!
      Before the LG I had a Sony TV connected the same way and it worked perfectly. 
      I suspect the delay may be due to the upscaling of the images but can’t see any control. 
      Maybe the TV/WebOS needs a control to adjust the sync?
      Andy