Welcome to LG webOS - Smart TV, Phone, Signage, Appliance User to User Support Forum

Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

  • 0
Hassan Al-Khadrawy

LG 47LB6520-TB (3D Subtitle Not Working) Why ??!

Question

Hellooo Friends

 

I'm Hassan From Cairo (Egypt) I Have 47LB6520 from 1 month I Have one Problem with 3D Subtitle in any Language all 2D Subtitle is working well through Smart-share But when I Convert Sub  (srt file) to 3D Sub (SSA Or ASS files) is Working 2D !!! any body know about this issue ?? 

 

I called customer support and no body of them is not understand this issue , and the technical guy will visit me next week.

 

this is my TV Software Version 

 

http://postimg.org/image/lkk9hz9vj/

 

TV Model : 47 LB6520-TB

Software Version: 04.61.38

WebOS Version: 1.3.2-393601(afro-arches)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

4 answers to this question

  • 0

I Think the Only Problem in Smart-share is Not Supported .sub .idx .ass .ssa (but in Guide of the TV is Support All Subtitles Extensions )   

 

what can i do ?? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.
  • 0

Hello Hassan!

 

DId you solve the problem?

 

When I play a file from the USB disk, the subtitles only play in 2D (.ass)

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.
  • 0

Hello Hassan!

 

DId you solve the problem?

 

When I play a file from the USB disk, the subtitles only play in 2D (.ass)

 

Thanks!

 

 

No Still Same Issue with All Previous Updates :( 

 

I Still Waiting :( to fix this issue

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.
  • 0

hi hassan

 

i am mahmoud from egypt

 

yesterday i have bought  3D and subtitles show the same problem

 

have u fix it ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.
  • Similar Content

    • By Dhawal Gehlot
      How can I check and change the HD format of YouTube , Amazon prime or any online video.
    • By Rufusvg
      I have managed to get content to play online but have no subtitles when needed. Is there a way to play content via the lg web os browser and have subtitles displayed as well. Anyone come across this problem as it's a bit specific?
    • By Fərid Adiloğlu
      Hi
      Can you help me?! I am from Azerbaijan.I have LG Tv 43LF631V.And in my Tv don't  work Lg content store.I didn't enter any apps.I try to reset my tv from the settings menu.But don't change any.I know to enter service menu (EZ adjust) whit a smartphone.But I don't know codes( area, country, tools)in the service menu.If you know codes, send me, please
    • By najlepszy622
      Hi everyone!
      I want to introduce myself by my first post here. Some time ago I bought LG 49UF7787 a nice 4k Smart TV from LG .
      I'm quite enjoyed by the speed of UI and capabilities of the device but there are some lacks which I thought will be fixed after some time with coming updates. Now after two system updates and 3 months of usage (a model from 2016) there are still things to work on it.
      1. Sometimes Magic pilot don't respond. Mostly when I'm not doing anything for some time (pilot is in power save I suppose asleep mode) and when I want e.g. change tv channel or turn the volume up it do not respond or it react with a 2-3 seconds lag. It occurs maybe by 10% of operations when it is power saving.
       
      2. When I want to check program informations and I'm pushing INFO button there is 4 lines of text but 2 lines are the  movie description and other two are the copy of previous ones.... (picture below)

       
      3. There is no info about CAST and YEAR in the INFO description (for me the wasted 2 lines of copied movie description should be for that specs)
       
      4. Using a LIST button generates a menu with programmes list - it is very nice but is is loading only those descriptions which you are looking at at the moment, when you scroll your list down it starts to load another piece of programmes - I think it should be done in background with some time intervals.



       
      5. I have a cable TV from my ISP and I personalized my program list only to that ones are my favourites. The manager works fine and I just saved my new program list but after I suppose my ISP is changing its own program offer I'm getting the new stations which are empty because my tv plan do not support them.
      E.g. I have only programmes from 1 to 50 but sometimes I get a new channels 383 and 537 or other (numbers are random but always exceed my own list and are empty) 

       
      Any recomendation what should I do to get rid of this disadvantages?
      Do you have the same with yours WebOS 2.0?