Quantcast
Jump to content

[pivotCE] Next LuneOS Stable Release Available: Black Tie


Recommended Posts

Black Tie is a traditional Thai iced tea with a good bit of spice for kick. Today’s Black Tie LuneOS release has the traditional look and feel of webOS with a good dose of modern software technology for a kick!

We try to get the releases out on the first of each month but we had some pretty big hiccups to overcome this time. Sorry for the delay but hey, all good things to those who wait, right? Besides, we 

link hidden, please login to view
 anyway! Read on for what changed and for the links, of course. :)

Black Tie Changelog

  • Upgraded Yocto to Dizzy release
  • Upgrade to beta release of qt 5.4
  • Upgraded QtWebKit
  • Mobile data connectivity is working again for N4 and TP4G (Ericsson f5521GW and Sierra MC77x0) (no UI implementation yet)
  • System menu is back
  • Various UI and app changes
  • Various fixes for the first use application and Language/Region selection added
  • HP TouchPad 4G supported now
  • PDF App: Using media indexer now
  • Browser: Now saves icons for bookmarks and launcher shortcut
  • Added high resolution graphics for system menu
  • Fixed button width bug in First Use application

WOSQI Update

Jason Robatialle has updated webOS Quick Install to version 4.6.0. The new revision includes support for ADB connections for use with LuneOS. .

Disclaimers, Important Stuff, and Links

All of the same disclaimers from previous  are still true.

Make sure you familiarize yourself with them and then to get started. Tenderloin and Mako remain our focus for now and the emulator works too. Other builds are there but won’t boot.

Installation instructions for and are on the .

We’re hiring more folks and still looking for more .

for testing LuneOS. In short, join the and , please. It only makes LuneOS better. Thanks!



Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By majorusa
      Please post here firmware number for your WebOS set including your country or the country where you downloaded the firmware and the model of your tv set:
      - 3.23.24 - Romania- 47LB730v
      - 3.23.34 - Romania -47LB730v - 21.08.2014 by USB
      - 4.30.09 - Romania - 47LB730v - 29.08.2014 - OTA
    • By Kieran Bryons
      I'm looking to buy an LG AI Thin Q TV, how do the sports alerts work - 
      link hidden, please login to view I literally watch loads of sports, does it update you on only certain sports or all sports?
    • By Harald Dunkel
      According to the specs my OLED55BX9LB is supposed to run webos 5.0, but the firmware update claims 04.40.15 is the most recent version. How comes?
       
    • By jquerijero
      The new WebOS Home makes the TV feels more gadget-ty or app-y while the old home feels more like an appliance. Is there a way to get back to the old home view?
    • By Virus17
      Hi all, I have this 4K LG 49UF772V TV which has had this issue since I bought it second hand and I'm wondering if anyone has any idea how it can be fixed as I am looking to sell it.

      The issue: On the LG menu and main home screen + sub menus and programs such as Netflix, there are black squares all over the display which makes it impossible to use. However, the TV works flawlessly when using the display with a HDMI device connected.

      I suspect this could be either a software issue since there's no physical defects with the display itself. The TV has the latest software update running (04.06.25). I've attempted to reflash it and downgrade it but I haven't managed to find a way to do it.

      Also note that only 1 of the 3 HDMI ports work. The other two gives no output when a device is connected.

      I have also carried out a factory reset and this has not made a difference.

      I have attached a short video showing the TV connected to chromecast and the display working as expected and then pressing the settings button yields artifacts/small black squares. + some pictures showing this.

      Thank you in advance! 
      LG_49.mov



×
×
  • Create New...