Quantcast
Jump to content
  • 0

App store and update problem


bobbywins22

Question

 

Hi - I have a 55" (LG) webOS TV UF86OV which i've had for about 3 years now and have never really bothered with the app store content till now - when i try to access it or try to update apps nothing happens and sometimes it just returns to tv mode - Software version = 04.05.85 - do i need to update something ? - not being a tv tech head i'd be very grateful for any advice/guidelines on this matter - forward thanks for any help guys

 

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
5 hours ago, bobbywins22 said:

Hi - I have a 55" (LG) webOS TV UF86O which i've had for about 3 years now and have never really bothered with the app store content till now - when i try to access it or try to update apps nothing happens and sometimes it just returns to tv mode - Software version = 04.05.85 - do i need to update something ? - not being a tv tech head i'd be very grateful for any advice/guidelines on this matter - forward thanks for any help guys

Hi @bobbywins22

Could you confirm the model number of your TV please, I cannot seem to find any reference to it on the web.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 12/2/2019 at 7:55 AM, bobbywins22 said:

 

Hi - I have a 55" (LG) webOS TV UF86OV which i've had for about 3 years now and have never really bothered with the app store content till now - when i try to access it or try to update apps nothing happens and sometimes it just returns to tv mode - Software version = 04.05.85 - do i need to update something ? - not being a tv tech head i'd be very grateful for any advice/guidelines on this matter - forward thanks for any help guys

Hi @bobbywins22

Sorry not to have replied sooner, been away from the forum for a while.  It appears that you are on the latest software for your model, you may need to check that the user agreement has been completed, and if it has you might then need to resort to trying a system reset.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Riva Saringer
      Hi,
      the WebOS specs stated that HLS is supported but didn't mention CMAF (or fragmented MP4) support.
      Therefore my question if CMAF(HLS)-Encodings are supported?
      Regards
      Riva
    • By Dhigufaru
      My TV LG 43LX761H model goes blank screen with screensaver after 1 hour while it is on web browser. 
      Anyone have any solution for this? I tried to update firmware but the software is not available in any of the LG TV Support Sites.
      Thank you. 
    • By BogdanCiobotaru
      Hi everyone,
       
      Has any of you updated OTA or manually to the latest webOS 2.0 firmware? It was released on June 13th in Europe and it is ver. 4.05.01! 
      Any new features or performance improvements?
    • By coyote
      I've got my ThinQ and Google Home apps and Google Home speakers set up to turn off my LG C1.  But they won't turn it on, I guess because the TV isn't listening for commands when off.   I expected that enabling these Settings|General|Devices|TV Management|Quick Start+ Settings|General|Devices|External Devices|TV On With Mobile|Turn on via Wi-Fi would do it, but it did not.
      OMG I just discovered that Alexa turns on the TV...and I never even had to open let alone set it up in the Alexa app!
    • By coyote
      I want to control my C1 with my Google Home speakers, but my Android LG ThinQ app is not sending the correct info to my Android Google Home app to link the ThinQ service.  
      When I try, the error message says "No devices were found in your LG ThinQ account".  However, the ThinQ app is signed into my account and successfully controlling my C1.
      Google Home support and I think the issue is with the ThinQ app.

      link hidden, please login to view says this should work.  My LG support agent told me it's not supported; I'm guessing she was new.

×
×
  • Create New...