Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
António Almeida

Numato GPIO odd behavior

Question

Hi! we just bough a Numato GPIO and since we have many Phidget sensors, we tried to connect some.
Nothing worked, right now we are just using a simple button, connected to the IO 5 port.
The board signals work like a sin function, without touching it, the board give "0" for 2 seconds, then goes up to "1" for another 2, then goes back to "0", and it is in this loop for ever. This loop also happens with the analog reads, looping from 0 to 1023 to 0 and so on.
I noticed the button works only when the board is giving "1", which makes sense since the circuit is broken.

I attached an image with a graph showing how it's working and a video with the reads from the board.

graph.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts



  • 0

Thanks, I did not know that. However, you will hardly find help here. The vast majority of this forum's users are consumers of LG products. There are no LG employees. Is there somewehere else a support for developers served by LG technicians?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By John Bizeray
      I recently updated the firmware on my  LG43UH610V.  Now I constantly get "Wired Lan cable disconnected" / "Wired network is connected" messages even while watching a video file from my NAS. The TV is connected and using the network while getting these messages. It has always been on a fixed IP address on the LAN.
    • By Rukmaj Chandavar
      Hi All,
       
      I recently bought a LG Smart TV with WebOS (42LB6500) and would like to connect to my external hard disk connected over network. Here is how my home network and devices are setup.
       
      I have a high speed broadband that comes to my WiFi router (D-Link DSL 2750U) with USB support for External HDD. I have connected my Seagate Ex.HDD to this router and I am able to access the drive over WiFi on my smartphone and computer using the network path \\192.168.1.1\... Once connected I am able to use it similar to any mount location, i.e., read/write files, play media, etc., I want to do similarly with my TV, I would like to use this connected Ex. HDD as any other location and would like to achieve following two things at the least without any additional hardware Play media files on this HDD (very very important) Use the HDD as recording device for timeshift/live pause feature (important)  
      Any help in this regard would be greatly appreciated.
       
      Regards,
      Rukmaj
    • By Neil gunn
      WiFi button in off position can’t turn on?
    • By Ricardo27
      Hi guys,

      I bought a K600 logitech keyboard knowing it is supported in Web OS 3.5 and higher.  It works on Netflix and web browser but not in Youtube app.
      I am really frustrated, being able to search in youtube from my keyboard was my main goal with this purchase.
       
      Regards
    • By Diaa237
      How can i do right click on my LG smart TV by my magic remote?


×
×
  • Create New...