Quantcast
Jump to content
  • 0

YouTube woke up broke


Dave R

Question

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By chloe96
      Hi everyone, I'm Chloe and I just signed up. I'll cut straight to the chase. I'm currently using the LG TV (webos 3.0) of a friend while she's away for a few months and I constantly get prompted to update the firmware. She says she's never updated it as she doesn't care and everything was working fine anyway, and told me to just disregard it. So, I'm not gonna do it, but that reminder is doing my head in as it pops up every time I turn the TV back on.

      Since I couldn't find anything in settings to turn it off, last month I blocked a bunch of addresses at router level and it did work for several weeks, as I wouldn't get the reminder any longer.

      Here's what I blocked after sniffing out addresses that the TV checked out right before the reminder appeared:
      link hidden, please login to view Now, the message has started popping up again over the past few days. Yesterday I tried adding a bunch of other addresses, but no dice.

      Do you have any suggestions about how to definitely kill that reminder once and for all? Thanks in advance.
    • By HvH
      After updating my LG 60SJ850V to version 06.00.25 software everything went wrong...
      Connected via ethernet cable and youtube has buffering issues. Get stuck for few seconds and then sped thtough for few.  Has good fibre connection and never had this issue. 
      Also when watching from external hard drive, the video's get stuck and giving issues where there never were any problems.
      Can't connect TV to wifi anymore.
      Message toggles between LAN cable disconnected followed by  LAN ethernet connected the whole time.
      Smart remote has connection issues.
      This is extremely annoying. How can I get these issues fixed? Tried all the fixes that I could find for previous software update problems, but nothing works.
    • By Rob Infantino
      We have two LG OLED TVs. WebOS appears differently on each. And we are able to download the Paramount+ app on one TV, but not on the other.
      OLED65C7P (older) running software version 6.00.25
      WebOS TV Version 3.9.0-62709
      Does not allow the Paramount+ app to be installed
      OLED65C9PUA (newer) running software version 5.10.25
      WebOS TV Version 4.9.3-5340808
      Allows the Paramount+ app to be installed
      How can we get WebOS to appear the same on both TVs?
       
    • By Marko D
      Subtitles as well as all html elements beside video disappear on every website after 2 minutes. The only way to bring them back is to activate cursor with magic remote. This started happening around the beginning of July when new LG browser update rolled out. I managed to get around this by resetting TV to factory settings and evading browser update. This worked until 23rd of July when Web OS update came along . Thinking that problem might be solved i installed it. Turns out this update just integrated this browser error into the OS and now even after resetting to factory the problem cant be avoided. LG had just made the error which could be evaded by downgrading browser mandatory instead of fixing it. This is disgrace. If I had a company with 5 employees the update with error would have never entered circulation and even if it did I would not issue another update which would make error impossible to evade. LG has only billions of dollars and tens of thousands of employees and they do not notice such a major problem even after they have been informed by the users.
    • By lgoledtv
      After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins.
      Video continues to play without subs. The subtitles will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Should be a widespread issue as it's also happening on Youtube.com videos with subs. Un-related but Play/Stop button on magic remote also stop working on the new browser.
       
  • Similar Tagged Content

    • By 4913
      Hi. I have two LG Smart TVs that were purchased in 2014 and have the YouTube apps pre-installed. I would really like to uninstall them if possible but despite searching everywhere online cannot find the answer. All of the current threads or videos refer to newer models where the screen layout is different with all the apps lined up at the bottom of the screen. My TVs have app ‘cards’ and I simply cannot edit card 1 which has the pre-installed apps on it. Any help would be hugely appreciated. Thanks, Nigel.
    • By Nyalisson Rodrigo
      All day long i had try to watch videos on YouTube App and I can't use the app.. i try others user and I can't use the youtube app at my LG Tv. On cellphone it's work normally
    • By ironmonkey
      After using this LG "Smart TV" for about 2 years now, i can honestly say that it is one of the worst products i have ever paid for.
      Constant and ongoing problems have long ago woken me up to the fact that i am never going to get what i paid for, or even enjoy using what is still being touted as a "Smart TV" even though after two years of disappointments though constant errors, freezing, crashing, lack of memory, lack of usable apps, lack of support (both through the product and through LG) Upgrades that dont actually upgrade anything and the ongoing lack of support for anything that is worth using through the Web Browser.
      The lastest downgrade for this TV is the lack of support for YouTube through the Web Browser. I have seen a message at the top of the page within YouTube for some months arning that LG will soon stop supporting YouTube though the Web Browser. A few weeks ago this happened literally over night. I turned my TV on and went to use YouTube only to find that it just did not load, when it does load, its is so bad that you simply can not use the site. I thought about this and why LG would do this and i honestly think that this is their attempt to fix the problem with LG TV's having so little onboard memory that their TV's can not and do not work properly while using the Web Browser for more than 20 minutes without a forced close down.
      So now they are forcing you to use the apps instead of the Web Browser and stopping support for anything that they can not monetarise through allowing the use of apps on their TV's. But the app is not stable and crashes or simply does not load, its quite ugly to use and not intuitive at all. But this is what we are now being forced to use.
      Its becomes painfully obvious very quickly that LG dont allow you to change the Web Browser that they choose, you can not download another, because they dont want you to do that and too be honest, there simply is not enough onboard memory to allow for choice.
      In conclusion, i will predict that its only a matter of time before they stop supporting the Web Browser all together and then they will have to take the word "Smart" out of all discription of their TV's.  


    • By VEzVE
      LG55UG870 3D 4K TV, webos 2, tv software version 04.05.85, YouTube update on 16 March 2020 to app version 1.0.70 made it unusable as it just load black screen. 
      What is going on? 

×
×
  • Create New...