Quantcast
Jump to content
  • 0

Carlos Hernandez

Question

Hello all, I'm new to the forum, this question might be a silly one but oh well, so I bought a Lg  OLED65E7P, I don't use the remote often but I do use the webOS LG TV PLUS remote app on my apple iPhone x, on the app remote there's no option to turn on the tv, but there is an option to turn it off, has anyone experienced this as well? it makes it a little inconvenient to always have to turn on the tv via Apple TV 4k trigger, is there a way I can turn on the tv from the lg WebOS remote app?

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Alfvenwave
      Hi, I'm curious if anyone else is seeing this annoying new behaviour.
      I have my SKY Q box on HDMI1 and have become accustomed to switching back from Netflix (or any other app for that matter) by having HDMI1 assigned to button "1" using the Quick Access feature.  In the last week though, this feature has stopped working properly. If I am in Netflix and I press the "1" button, nothing happens (as expected). If instead I hold down the "1" button to switch to SKY I get a pop up that says this: "Do you want to add Netflix to [Quick Access 1]?".   If I then hold down the "0" button, the 3x3 grid "EDIT QUICK ACCESS" pop-up appears and I can clearly see my SKY Q/HDMI 1 in the top left grid position (button "1")!!!
      If I then switch via the Home button to HDMI1 and remove HDMI1 from Quick Access (via the  EDIT QUICK ACCESS pop up), I can then re-add it by holding down 1 or from within the pop-up. Now, if I go into Netflix and then hold down 1, my TV does (correctly) switch to HDMI1. Hurrah! If however I turn my TV off and back on, then go to Netflix, then hold down "1", I am back to square one with the question "Do you want to add Netwflix to [Quick Access 1]?"......Grrrr!!!
      I have tried switching the TV off at the wall, leaving for 10 seconds and repowering, which doesn't fix the problem (I don't believe WebOS reboots when you do this). LG appear to have made it a practical impossibility to reboot WebOS via anything other than a factory reset which I don't really want to do as it'll take me too long to get all my settings back to where I have them now. Some blogs suggest that the "User Licence agreement" setting can be changed which forces a reset from within the General tab but I don't see this on my TV (guessing that WebOS interface has changed).
      Anyone have any ideas? 
      Rob.
       
    • By DRAEGNAROK
      I’d love to stream the upcoming F1 season directly from my LG OLED TV without depending on other devices to source it. When can we expect this app to be featured by LG? Thanks!
    • By yenn22
      Hi, since I think yesterday I have an issue with HBO GO - it just shows unsupported device and that is it. According to their website, WebOS 3.5+ should be supported, I have LG uh6107 and in menu it shows SW version  5.60.15, so I think it should be ok.. does anybody have the same issue?
    • By Mohannad Hanafi
      I installed webOS TV Emulator v6.0.0 and when I run it, it shows a black screen like this
      It's running on Oracle VM VirtualBox.

    • By Joseph W Lane
      My SM8600PUA  is connected to my Denon receiver via the optical cable and set to internal speaker + optical cable. However when I play an Apple TV program I see the Dolby vision and Dolby Atmos logo in the upper right of the screen initially but my receiver is  decoding audio and setting itself to stereo instead of Atmos. Is this a known issue and is an update to the app to support all the channels present in the stream? Or am I just not setting something. Atmos is enabled on the TV.
  • Similar Tagged Content


×
×
  • Create New...