Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
WynQat

Amazon embeded app connection problems

Question

I'm getting a recurring message about connection issues when I press the Amazon button on my remote, yet when using the Amazon web page and watching streaming video on that, I get UHD quality. What is going on here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
4 hours ago, WynQat said:

I'm getting a recurring message about connection issues when I press the Amazon button on my remote, yet when using the Amazon web page and watching streaming video on that, I get UHD quality. What is going on here?

The model of your TV, firmware and software versions and the software version of the Amazon app please.

Share this post


Link to post
Share on other sites


  • 0

Ok, so apparently there was a fix for the latest update of the OS and the Amazon app loaded, without a problem... for like a week and I again get the same irritating message! WTF?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, George Hofmeister said:

Are you running over a wired or wireless connection?

Wired connection, which provides UHD, without loss. 

Share this post


Link to post
Share on other sites


  • 0

So I'm still sitting with this problem, any solutions? After the initial problem in January, Amazon button worked on and off for the past 6 months but finally stopped connecting at the end of April. I am forced to use Amazon, via a PC now, which does not give me the same video quality. Netflix offers UHD 4k without any problems! I've tried turning TV on and off, as the error screen suggests, I've reset routers and pulled network cables in and out, nothing. Every time I press Amazon button I get the same "Connection problem" message in every language on earth!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×