Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Question

1 answer to this question

Recommended Posts



Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Question: Does anyone have slight lip sync problem on the built in Netflix/Youtube app ?

      I have like 0.2 seconds shift on the Built in smart tv video apps like Netflix .. My version is 4.10.04 and it's the latest according to the 'Check updates' button .. Anyone have similar problem ? Anyone recommends a solution ? The problem is that the video preceeds the audio .. but the av sync adjustment in the can only shift by positive numbers .. I wish I could go the other way to negative values ?   Do u recommend other version for example that I can install manually ?

      By Youssef Mohamed, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 1 vote
      • 2 answers
    • Question: Player problem

      I used to cast from ace stream directly to my UJ6300 and I had no problems until a few days ago when the TV got an update for WebOS 3.7 I think. Now whenever I try to cast to the TV it just shows a black screen on the "Web App Viewer" app, I was wondering if maybe I could set a different player as default player when streaming from my phone instead of the Web App Viewer, as when I play from other sources it starts the "Photo&Video" player.  Otherwise I think I would have to downgrade the OS to the previous stable version.  Anyone else having this problem? 

      By Luis Araos, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 2 votes
      • 9 answers
    • Question: LG Sound sync compatible headsets

      Hi,    I've just bough LG HBS-730 bluetooth headset with the hope that I can connect it to my LG TV LB650V via LG Sound Sync (wireless).   However the TV does not recognise the bluetooth headset and doesn't show up in the list of available devices.   Can anyone confirm of please let me know if this is possible ?   Thanks, Optimus

      By ss332, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 13 answers
    • Magic Remote support for controlling Definitive Technology Studio W sound bar

      The Magic Remote has universal remote control support for a number of different sound bar brands, but not for Definitive Technology and their W Studio sound bar model.  I would like to see this support added.  It would also be nice if the interface allowed manually setting the remote control codes for various functions, in the case where corresponding devices are not listed.

      By slewis7, in LG webOS Wish List

      • 3 replies
      • 3,161 views
    • Question: No Sound from HDMI Input

      I have a LG OLED55C7T TV, with the latest software. I replaced my Topfield 2400 PVR (1080P) with a Beyonwiz U4 (2160P) on HDMI 1.  I get picture but could not get any sound to the TV via HDMI.  I tried both SD and HD channels. All show video, but no audio. I checked all volume and mute setting on the TV and on the Beyonwiz. I checked the TV firmware is the latest available release. I tried all of the HDMI inputs and 3 different HDMI cables with no luck. I tried other devices in these TV HDMI inputs and all worked properly (i.e. had sound). I re-flashed the U4 Firmware and went through the setup again. Still no change. I tried setting the TV to factory defaults and setting it up again, but still no sound. I connected an optical cable from the S/PDIF output to my amplifier and sound works. I tried plugging the U4 into another TV via HDMI and it works properly - both video and sound. But the combination of the U4 and the LG TV does not work. So, I'm convinced that its software or a setting on either device that is mismatched. The LG work perfectly with all other HDMI devices that I connected to it (BlueRay Player, Topfield PVR, Nexus Player, Canon 5dMk4 Camera) but I can't get it work with the Beyonwiz U4.  The U4 works fine via HDMI to another TV.  So why won't they work together?  What settings should I try changing?

      By GJC, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 0 answers


×