Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Martlea

YouTube Restarting to 'free up memory'

Question

Why does YouTube keep 'restarting now to free up memory' and how do I fix this very annoying bug in the WebOS or TV?

Thanks everyone for your suggestions, answers. Tend to agree with Petevick as I usually don't have any other 'apps' running in the background to take up the very limited memory. Have contacted LG support via clunky email page and had one reply so far which also said to check for open apps or - wait for this - if it only happens with YouTube 'app' then it is their problem and I should contact YouTube for a fix! 

Not very helpful, ignores the many consumers with similar issue and gives no indication of a future firmware fix.

Looks like LG are another 'couldn't care less' TV manufacturer selling overpriced TV's on the back of 'Smart' features that don't work properly and are unlikely to be kept up to date.

Will remember this next time I need a new set.

Edited by Martlea
New informaton, response.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

  • Similar Tagged Content

    • By Kyou
      Hello, Since a few days, I do not have the possibility to watch videos on the application youtube of my TV LG 49UB850V in 4K. In the settings, it stops at 1080p. I have a very good internet connection (fiber optic), and especially, there are still a few weeks, I could do it without problem. A test video of youtube in 4K is only available in 1080p on my tv, while on the computer, it is available in 4K. On my most recent LG 55C8 also by the way, the 4K is possible on this same video. I did the test with lots of videos, same result. LG does not know how to solve the problem, I uninstalled and reinstalled the application but it does not change anything. I did nothing special on my TV before this change, it is done overnight. Do you have the same problem?  
      THX
    • By Shekhar Rajepandhare
      I have purchased lg smart TV having webos in month of may. After updating YouTube app last week , selecting video with magic remote pointer and play video is stopped . I have to use navigation key to select video and play .  Please look into to it
    • By Alex
      Below are latest videos and link at the bottom to the webOS OSE Youtube Channel
      webOS OSE Session in OSCON
      webOS experts had presentations about webOS OSE in OSCON 2018.
       
      Welcome Beanbird Bot
      The Beanbird Bot running with webOS OSE! See what he can do and how.
       
      Congrats. You’ve found webOS OSE.
      Looking for an OS for your new smart device? Here’s webOS OSE that is open source, web app compatible, LG proven, and continuously evolving.
       
      Introducing webOS OSE
      webOS OSE is a web-centric open source software platform for smart devices. 
       
      See all videos on webOS OSE Youtube Channel
    • By jorge Ramos
      I'm having a little problem since a few days ago, when I try to use the YouTube app it shows the start screen as always but then it don't show the videos and just grey words appear at the side as if it was the tittles and all the text in the app, I tried starting the app from my phone but it just play the sound but no video is showed.
      I already erased and reinstalled the app, and even disconnected the TV, I searched on Google but I can't find a way to make it work again 
      Anyone knows why? Or how I can fix it?
      Here is a Photo of how it looks


×
×
  • Create New...