Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Steven2302

USB HDD not working

Question

Hi, I have a 43uj635v running webos3.5, and a few external hard drives. I only got it 2 days ago. My 2tb Seagate expansion works with the TV, and also a 1tb works, but I try and use my Seagate 2tb back up plus slim, and it doesn't find it. Sometimes it says unknown usb device connected, and sometimes it says please reconnect after disconnecting, and that pops up quite a few times, until you remove it. I just don't get why one 2tb drive works, but another, newer one doesn't. But they both work perfectly with my old LG tv, and with PC's and my xbox

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts



Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Network connection issues. LG Content store doesn't connect.

      I did a refresh of my LG TV 3 days ago. Sold the old LG 47" 3D LED TV and bought new 55" LG Super UltraHD TV with WebOS. I believe, the biggest con of this new TV is WebOS. Its totally frustrating. Sorry for WebOS fans. It isn't that smart and functional they way it looks. The problem I having since 3 days and being a network engineer, I am unable to solve a network issue myself which is even more frustrating for me. Ok, let me explain the issue. The TV when installed was connected to LAN cable to my router which has direct internet connection. The TV works and none of the apps were working. Basically TV wasn't able to connect to internet via apps. If i open web browser, it was working fine with all webpages showing correctly. I'll skip the part of contacting LG support which was useless. All troubleshooting steps like resetting, formatting, changing time zone, location, region was done but no luck. Finally I connected the TV via mobile hotspot and it just worked which gave me the clue that some ports are being blocked by my ISP or router. My internet setup is this way. Internet cable from ISP -> ISP Modem (can do NAT and work as router) - WiFi Router (NAT, DHCP, etc) -> all LAN clients. I put my LG TV in DMZ, opened all ports, etc but no luck. Then I converted my ISP modem as router and connected the LG TV directly to it and it started working..!!! My WiFi Router is TP-Link Archer C7 and I was using stock firmware. Thought it was creating issues and I installed DD-WRT, Open-WRT but no luck at all. The apps which were installed in TV when TV was connected directly to modem are still working fine. Youtube, Plex, Netflix, etc all are working but when I open LG Content Store, it just refuses to load. I am not sure what wrong my TP-Link router is doing. There is something wrong with the LG TV content store. If it requires to open ports, then I would like to know which ones. Sorry for the long port, may be my frustration of 3 days with no luck.!!  

      By akhil7j, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 3 replies
      • 788 views
    • Question: Record from app to external hard dick..

      Hello .. i hope somebody can answer on my quistion .. how i can regester from youtube as example from lg oled 55c7v 55"a to externl hard dick.. ??  With best regards

      By Ghaleb, in LG webOS Smart TV App Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 2 answers
    • FCC Lists a New Palm Phone in the Works

      Unfortunately not running our beloved webOS, but Android, FCC documents show a new Palm phone in the works. If you recall, the Palm brand was purchased by TLC with the promise of releasing new Palm branded phones.....
        First spotted by Android Police, new filings show a device called the Palm PVG100 has passed through the FCC and WiFi Alliance. Yes, a Palm smartphone submitted by the Palm Ventures Group just showed up in 2018. Not much is known about the device, but it is an Android 8.1 Oreo smartphone with WiFi 2.4GHz and quad-band LTE support. If you went "huh" after reading 2.4GHz, you are correct with that reaction as this device will not support the faster 5GHz band, common in most devices now, by the looks of this filing. ....read more   Palm PVG100 Escapes Smartphone Purgatory Running Android Oreo
      Read more at https://hothardware.com/news/palm-pvg100-android-81-oreo-fcc-wi-fi-alliance#FEfCvRfRWTaoFl4R.99 

      By Alex, in Palm Pre and Pre Plus

        
      • 1 reply
      • 355 views
    • Question: Photos and Videos app works unintuitively?

      I loaded the Photos & Videos app and was pleased to see a Filter that allowed it to show both Photos AND Videos.  So I applied that Filter (which was probably the default anyway).  I see thumbnails of Photos AND Videos.  So then I clicked on the first thumbnail, which happened to be a video.  When that video finished playing, it went to the next video and so on through all the videos.  I expected it to go to the next Photo OR Video.  In other words I expected it to step through and play the thumbnails as they were displayed by the filter. I don't suppose the LG webOS programmers visit this forum, but if they do, can this feature be changed?  If I just wanted to watch videos, I would have changed the filter to just videos.  Instead it looks like it launches the video player and then goes to the next video.

      By Mark Tiede, in LG webOS Smart TV App Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 0 answers
    • Amazon App doesn't render in HDR

      While the OLED c7p WebOS app for Netflix will render in HDR (Dolby Vision), the tagged content from the Amazon Prime app will only render in 1080p without HDR.  Amazon says that the Bosch series should stream in SUHD + HDR.  Is there something I need to set somewhere specific to Amazon on WebOS?

      By dwsteele41, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 1 reply
      • 496 views
  • Similar Tagged Content

    • By cloudstardust5
      I have a LG 55UH615T SmartTV.
       
      1. I setup a few scheduled recordings from the digital TV (via Guide),
      2. I have connected a USB HDD to the TV and
      3. I then set the TV to standby (i.e. I switch off the TV but the power to the TV is still on).
      4. Also, I disabled the HDD Eco mode to ensure the HDD don't go to sleep.
       
      However, the TV doesn't record when the TV is on standby mode. Can anybody tell me how I can record when the TV is on standby mode?
       
       


×