Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Question

I have LG UH650T series, since yesterday I couldn't watch You Tube. When I clicked You Tube, there is a message my youtube need to update. I tried to update but always got notification "Application has not been installed. Please try again". Tried to remove Youtube and reinstalled still got same notification. Tried to factory setting, it is still the same. Please advise

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm not sure what browser you are using, but you posted 4 times the same topic..so I removed your other 3 duplicate topics with the same title. 😬

Share this post


Link to post
Share on other sites


  • 0

Same issue here with LG 43UH650T, cannot update youtube. Also got notification "Application has not been installed". Tried to remove youtube app and reinstall, still got same notification. And now youtube app is missing :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks for your suggestion.

Actually I did that (remove and reinstall) and still got same message "Application has not been installed. Try Again." So currently there is no Youtube App on my LG TV.

Youtube version being installed is 1.0.29 - 16/06/2017.

I think this is a different issue with the other thread since I have no issue with internet connection. Now I can only open Youtube from Web Browser App.

Hope the developers can fix this soon. Thanks in advance 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My problem just solved. The problem is on my internet provider. They blocked the installation. When i tried with different provider installation ran smoothly. I switched back to my original provider, all the apps ran ok. It's turn out they blocked the installation only. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

  • Similar Tagged Content

    • By Alex
      Below are latest videos and link at the bottom to the webOS OSE Youtube Channel
      webOS OSE Session in OSCON
      webOS experts had presentations about webOS OSE in OSCON 2018.
       
      Welcome Beanbird Bot
      The Beanbird Bot running with webOS OSE! See what he can do and how.
       
      Congrats. You’ve found webOS OSE.
      Looking for an OS for your new smart device? Here’s webOS OSE that is open source, web app compatible, LG proven, and continuously evolving.
       
      Introducing webOS OSE
      webOS OSE is a web-centric open source software platform for smart devices. 
       
      See all videos on webOS OSE Youtube Channel
    • By jorge Ramos
      I'm having a little problem since a few days ago, when I try to use the YouTube app it shows the start screen as always but then it don't show the videos and just grey words appear at the side as if it was the tittles and all the text in the app, I tried starting the app from my phone but it just play the sound but no video is showed.
      I already erased and reinstalled the app, and even disconnected the TV, I searched on Google but I can't find a way to make it work again 
      Anyone knows why? Or how I can fix it?
      Here is a Photo of how it looks
    • By Disappointed_by_lg
      Hi there, I've recently bought a TV 49sj810v, and I can't change a playback speed for youtube videos via the Youtube app and the browser as well, how come?  Why changing the playback speed is possible for my more older samsung tv with the only 1 core processor?
    • By Abel Tesfaye
      Hi
      I have a LG Smart TV LJ550V 
      After updating the webos to 04.70.30 in the night I watched some YouTube videos and turned off the TV, in the next day I tried to open the YouTube app and the TV said that the YouTube app isn't supported and disappeared and I cant find it on LG store.
      Can anyone help me please 


×