Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Sign in to follow this  
dfmaase

New OLED65C6P Cannot Update Web Apps or Access Content Store

Question

Installed new OLED65C6P-U

Wired internet connection.  Can access web using resident browser, but cannot run any video within web applications such as CNN, Fox News, etc.  Can access Web Apps using Sony Blu-Ray.

Cannot access LG Content Store.  Error message indicating a "temporary problem"

Attempt to use any resident Web App says must update.  Select Update and get error message indicating a temporary problem along with error code 6003.

Have reset 3 times.  Same result

Have turned off AC to TV twice, waiting a minute before restarting.  Same result.

Cannot access Local Account from TV General Settings page.

Seems as if LG Server is down somewhaere, but no info on Web indicating this is the case as of this date (April 16, 2017)

Email to Support resulted in email return saying problem difficult to solve via email; call Support (which I will do Monday).

Similar problems seem to have faced customers in past with no apparent solution, but problem just disappears.

Anyone faced this problem and solved it with specific steps to remedy?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Contacted LG support.  Very helpful.

First clue:  Successfully accessed LG Content Store and other web apps using iPhone wireless hot spot.

Reverting back to wired Ethernet or wireless through AT&T DSL service TV could not maintain connection to LG Content Store server.

Resolved problem by editing  DNS address to 8.8.8.8 from address automatically assigned by Motorola DSL router. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • Possible to enable geolocation in WebOS browser?

      I have found a site called Locast that will stream live tv for some home markets in the US. It’s a free service but they do ask for donations. However, I am unable to get it to run on my LG tv’s browser. The site returns an error saying that I refused a request for geolocation. Due to licensing agreements, the site needs this enabled and running on the browser to validate viewers aren’t streaming into non-US markets. Is this possible or am I out of luck?

      in LG webOS Wish List

    • Question: Resetting while using apps

      Hello. I watch films on prime and netflix run through my lg smart tv. But it keeps saying app needs to restart to free up memory. Getting very anoying  

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: Channel Plus Problem

      Our apartment building recently changed from Comcast to RCN internet. Ever since then the Channel Plus content will not play on my LG smart tv. The ads/commercials play but then when it tries to connect to the actual channel content, it says something like "not able to connect to Channel Plus at the moment." I am definitely connected to the internet because other things work. Also tried a direct ethernet connection with the same results.  Anyone else experience this?  Wondering of there is some

      in LG webOS Smart TV App Questions

    • Question: Conection closed error on webOS 1.2 and 2.0

      Hello everyone, I have an issue with debugging application through webOS emulators for webOS versions 1.2 and 2. When i try to fetch some data from a another server the request fails on OPTIONS check, with error:  Failed to load resource: Connection closed And that's it, there is not even a smallest hint what's wrong with the request. I'm using Axios for fetching data, and as far as II know they have support for Safari 6 and 7 which is the closes as WebKit version we're using in web

      in LG webOS Smart TV App Questions

    • Question: LG UHD TV digital sound out popping noise problem

      Dear Readers,I've a strange issue that I've been struggling for a week. I bought an LG43UJ634V UHD TV and an LG LHB645N Home Theater in a Box system.I use HDMI ARC to connect the audio from the TV to receiver. LG has an option to chose between PCM or Auto at the Digital output settings.If I use the PCM option everything sounds great, but I don't have 5.1, only 2.1.And here comes the problem. When I choose Auto, 5.1 is on, sounds great but I have occasional popping noise (like when play something

      in LG webOS Smart TV Questions



×
×
  • Create New...