Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Pioneer123

ARC and Netflix

Question

Hope someone can help please.

 

I have 79" UHD LG TV which has my Home Theatre amp (Anthem MRX510) connected to HDMI 3 to provide 4K content from my Mac Mini using Plex.

 

I have recently signed up for Netflix and want to use the amp to rebroadcast the sound but when I switched on ARC it just killed the sound altogether. So a few questions first.

 

1. When Netflix is running which HDMI port would the sound come from?

2. Has anyone had any luck making ARC work with other equipment?

3. Would I be better switching to another HDMI channel to run Netflix and have a cable connected from the designated HDMI channel to the 2nd Monitor output of the amp (both outputs support ARC)?

 

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts



Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Netflix on WebOS Browser

      We want to watch netflix on the browser not the app. The login page appears but when we click on the Play button a screen appears talking about HTML5 and Silverlight. We know what HTML5 and Silverlight are but find it strange that the WebOS browser does not support this markup language on its player. Oddly YouTube works fine in the browser. Does anybody know how to get the WebOS browser to run HTML5?

      By Mr G, in LG webOS Smart TV Discussion

      • 18 replies
      • 427 views
    • Network connection issues. LG Content store doesn't connect.

      I did a refresh of my LG TV 3 days ago. Sold the old LG 47" 3D LED TV and bought new 55" LG Super UltraHD TV with WebOS. I believe, the biggest con of this new TV is WebOS. Its totally frustrating. Sorry for WebOS fans. It isn't that smart and functional they way it looks. The problem I having since 3 days and being a network engineer, I am unable to solve a network issue myself which is even more frustrating for me. Ok, let me explain the issue. The TV when installed was connected to LAN cable to my router which has direct internet connection. The TV works and none of the apps were working. Basically TV wasn't able to connect to internet via apps. If i open web browser, it was working fine with all webpages showing correctly. I'll skip the part of contacting LG support which was useless. All troubleshooting steps like resetting, formatting, changing time zone, location, region was done but no luck. Finally I connected the TV via mobile hotspot and it just worked which gave me the clue that some ports are being blocked by my ISP or router. My internet setup is this way. Internet cable from ISP -> ISP Modem (can do NAT and work as router) - WiFi Router (NAT, DHCP, etc) -> all LAN clients. I put my LG TV in DMZ, opened all ports, etc but no luck. Then I converted my ISP modem as router and connected the LG TV directly to it and it started working..!!! My WiFi Router is TP-Link Archer C7 and I was using stock firmware. Thought it was creating issues and I installed DD-WRT, Open-WRT but no luck at all. The apps which were installed in TV when TV was connected directly to modem are still working fine. Youtube, Plex, Netflix, etc all are working but when I open LG Content Store, it just refuses to load. I am not sure what wrong my TP-Link router is doing. There is something wrong with the LG TV content store. If it requires to open ports, then I would like to know which ones. Sorry for the long port, may be my frustration of 3 days with no luck.!!  

      By akhil7j, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 3 replies
      • 596 views
    • Question: Amazon hdr content back, but not playing

      For quite a while, amazon didn't offer hdr content versions in the webos app.  A recent update has brought back the hdr content, but it's still playing in 1080.  Has anyone successfully gotten 4k and hdr to play in the amazon lg app?

      By dwsteele41, in LG webOS Smart TV App Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 2 answers
    • Question: Computer Content

      Last Friday the 26th of October I was able to play all of the shared files (mp4, avi, divx, mkv, almost anything) on several of my computers on my network on my LG OLED 65C7P and had been doing so for the past 10 months. Saturday morning Nothing would play. I can navigate to the files on the computer with the TV but everything returns the message "This file cannot be recognized. Do you want to play the next file." The next file after waiting several minutes returns the same message. I then tried another computer on the network with the same results. I was wondering if the TV had downloaded an update that screwed this up. The software version is 04.71.00 and the WebOS TV Version is 3.71-57127 (dreadlocks2-drto). The TV plays my cable box and input from my amp fine. I stream almost everything from my compter and I will be lost without this function.

      By Rod Roderick, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 1 answer
    • Question: Streaming 4K content with high bitrate

      Hi.  I've got a LG OLED C7 with smart IP TV app. I'm having trouble watching 4k movies with high bitrates ( some movies have bitrates higher than 80mpbs). I already connected the TV with wifi AC (5Ghz) instead of ethernet connection (which has only 100mbps port).   My internet connection has a speed of 200mbps (tested on tv browser).  Nevertheless I'm struggling playing those 4k high bitrate movies. Every few minutes it buffers. What can be the problem? The TV plays high bitrate movies from USB or bluray and the internet speed should be enough for those bitrates.  Is it possible to install a gigabit ethernet port in the pcmcia port? Thanks for your help. 

      By bfds89, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 8 answers


×