Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Bugsearcher

Media Player COLOR LGTV BUG?

Question

I HAVE A LG 60LB650V WITH FIRMWARE 04.41.32 (I THINK IT HAPPENS WITH ALL LGTV WEBOS TVS)

 

I´AM TESTING over USB 1 (FULL HD) SOME TESTPATTERN IN CINMEMAMODE.

 

THE GREEN PATTERN IS NOT CALIBRATED OPTIMAL WITH ALL MODES and YOU CANNOT CALIBRATE IT CORRECTLY:

ON HDMI MODE I DONT SEE AN ERROR WITH GREEN PATTERN.

 

SECOND BUG?

 

IF YOU WANT TO TRY TO CALIBRATE, YOU MUST SET COLOR FROM 50 TO 35 AND THAN ITS UNDERCOLORED. TRYING TO CHANGE THE LUMINANCE OF COLORS YOU SEE SQUARES.

 

TRYING ONLY CHANGING RED LUMINANCE FROM 0 TO 5; YOU SEE AFTER THAT SQUARES ON MKV/MP4 FILES.

(LUMINACE WAS CHANGE BECAUSE OF RED/GREEN/BLUE FILTER FROM TV TO CALIBRATE.)

ON USB MODE YOU SEE OTHER COLORS AS IN HDMI MODE.

 

post-2738-0-11919500-1422715248_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×