Quantcast
Jump to content

  • 0

Sky News Live - There was a problem with this video [timeout]


Stuart GIBSON

Question

I have a 48" OLED (Model: OLED48A26LA).  after updating to software version 13.30.61 the Sky New Live feed just displays "There was a problem with this video [timeout]".  It worked perfectly before the TV software upgrade.

Ive reinstalled the Sky News app but still doesnt work.  wifi etc is all ok.

Any ideas?  

Stuart

 

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Roy Brown
      webOS updated, I think to 2023, on my C2 a couple of days ago. Since then the News option on the Sky News app no longer works, instead timing out. The Weather and Climate options still work, though.
      I have deleted and reloaded the Sky News app, but the problem remains.
      Does anybody have any suggestions of what I might try to get this working again, or is this something for LG, or Sky, to fix?
    • By Tsmt
      Hello,
      I have a problem with the subtitles when I try to share a video wirelessly directly from my PC to my LG 55SM9010PLA TV. I am not talking about sharing the whole screen (it lags a bit), just the video itself. 
      Sharing the video itself works well, but randomly the TV randomly does not recognise the subtitle, the sub option is not active in the TV menu, and there are no subtitles. It is in the same folder on my PC as the movie (.mkv), with the same name. In case of some movies it works, in case of others not, and I do not see the reasons why.
      First I tought it is becouse the format of the subtitle needs to be ".sub", becouse it worked with one movie. So I have learnt how to convert properly ".srt" to ".sub" - but still no success.
      Then I realised, in the case of another movie ".srt" worked on the TV, so I got really confused.
      I see no logic behind it.  Could you help me, what is the key here, what am I missing?
      Thank you!
       
    • By Birkso
      Have an LG55Nano which works well apart from when on specific BBC shows whereby whenever there is a switch if camera, say from contestants to host and vice versa, there is an extremely annoying flickering motion that takes place. May sound petty but any visitors comment on how distracting it can be.
      Happens constantly on Richard Osmans House of Games, Impossible, Pointless and similar BBC programmes. Reported it but was told I had to get video clips for them to assist despite it being less than a year old. Life's too short. Any advice very welcome.
       
       
    • By Chris Jones
      Hi,
      My TV is driving me nuts!
       
      I keep getting reminders for programs starting for programs I don’t watch or have never watched and 2. The tv even switches on for scheduled programs that I haven’t set.. actually I have only ever set one program reminder and that has now been deleted.
       
      I can’t see any programs in the reminder page or anywhere in the tv programmer?
       
      Short of resetting the tv I don’t know what else to try? And I don’t really want to do that until I know how the tv ended up like this? Plus I don’t want to have to reload and sign in to all my apps 😬
    • Weebly - Websites, eCommerce & Marketing in one place.
    • By Cris
      All my channels have gone. 
      Firstly it started with a bad broken image and sound in a few changes. Then some disappeared. 
      I went to do a automatic tuning to see if I could get them back.
      Eventually instead of recovering the missing ones I lost all channels.
      I have retuning, replugging and even reseting the TV and nothing....
      I phoned LG and they did remotely everything I did do, and no results.
      They told I need to repair my TV.
      How is that possible? One day all normal and then all gone.....
      Please can any one help me ???
       
      Thanks
      Cris
×
×
  • Create New...