Quantcast
Jump to content
  • 0

How Can i do for Unlock MY LG 43UP7750PSB.APH to PTB.ATM coz i moved to thailand DVB-T2 not working


Enx_xcite

Question

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

Popular Days

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Nick Payne
      I can stream ABC content using either the iView app on our LG G1 65" OLED, or via the iView Android TV app that is installed on a Chromecast with Google TV that is plugged into one of the G1 HDMI ports. If I stream content using the app on the TV, every few minutes there's a momentary (fraction of a second) interruption to both sound and video. If I stream the same content using the app on the Chromecast, I get no such interruptions. Both TV and Chromecast are using wired Ethernet connections to the same switch, so I can't see that these interruptions are due to a network problem, or I'd see them on both devices. It would seem to be a problem with the app provided on the TV. Other streaming services that we access via apps on the TV (Netflix, Stan, Amazon Prime, etc) do not show the same problem.
    • By GiovanniG
      Hi! Thank you for your kind help
      I'm looking for a way to show an IP camera to LG TV, I've updated it to the latest version (WebOS).
      I really hope it is possible without buying an external HDMI box, there is any way to obtain that or install apps from USB? Thank you a lot!
       
    • By Bevb
      I have a NANO91ANA LG TV connected via HDMI to a Yamaha RX-V677 Receiver. Normally when I turn the TV on it also turns the receiver on and I can control volume via the LG remote, whether it is an app on the TV or from another device connected to my receiver (Apple TV or cable box). Now the receiver is not turning on and ARC audio is not working. I think there may have been a software update the other day, but I'm not sure. However, everything was working properly until last night. The last time this happened it seemed to correct itself (it seems to be kind of sporadic), but this time it did not. I do not know what to do to correct this, but it is a major pain as I'm now having to deal with 4 remotes, plus I can't get sound out of my surround speakers when using an app on the TV.  Any suggestions would be appreciated.
    • By Ieuan Llwyd
      Somehow when I was watching Live TV a menu I've never seen before appeared — I must have accidentally pressed a button or combination of buttons on the remote.
      It appeared below the programme banner (at the bottom left of the screen) and was something to do with a selecting device to control — there were about 4 icons in a row, and one of them was "Set-top Box", but I can't remember what the other options were.
      Having selected "Set-top Box", which is why I remember that option, I now get five icons appearing in a row below the programme banner:
      Start Recording  |  Start Live Playback  |  Recordings  |  Subtitle Language  |  Audio Language
      See screenshot attached.
      The same menu appears if I press the down arrow ᐁ (below the OK button).
      What's driving me nuts is:  1.) I can't now bring up the original 'select device' menu, and  2.)  wondering what the other options are!
      I'm using an LM6300, running webOS 4.9.5-14 (goldilocks2-gympie).  If any other info would help, please let me know.
      Thanks for any help.

    • By Hùng Mạnh
      Hi everyone,
      I was trying to install an environment to develop.

      link hidden, please login to view
      But I can't run the emulator (Version 5).
      I always get this error prompt.

      Please help me. Thank you.

×
×
  • Create New...