Quantcast
Jump to content

  • 0

Amazon music app not working


mark18

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@mark18 Do you have an Amazon Prime account already set up (say on a laptop or iPad - easier to do than on the TV)? If so, in theory it SHOULD work, as LG say they are making it available to most TV models between 2016 and current. See:

link hidden, please login to view

That site article DOES mention that Amazon Prime membership is needed. If you already have this set up, and can log into the app, what error are you getting?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hi ,thanks for the replies ,i have an account set up and the service works on all other devices except the television ,the app just fails to open ,i have downloaded the current version but it is still the same ,somebody mentioned elsewhere that it needs a flash player to work but im not sure about this.

Many thanks ,regards Mark  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Ozzie T
      We have a 65UM7300AUE with software version 05.40.10. We have a Google TV dongle plugged into the HDMI 1 port and that is the input we use most of the time. Until recently every time we would turn the TV on it would default to HDMI 1 and the Google TV home screen would be the first thing we’d see. Life was good. Several weeks ago that changed and now the LG OS (I assume) home screen is the first thing we see. Then we have to use the LG remote to select HDMI 1 each time. We never used to have to do this or use the LG remote at all. Kind of annoying. We think we have HDMI 1 chosen as our default input but it doesn’t seem to matter. Any ideas on how we get things back to the way they used to be with the TV defaulting to HDMI 1 automatically?
    • By Roy Brown
      webOS updated, I think to 2023, on my C2 a couple of days ago. Since then the News option on the Sky News app no longer works, instead timing out. The Weather and Climate options still work, though.
      I have deleted and reloaded the Sky News app, but the problem remains.
      Does anybody have any suggestions of what I might try to get this working again, or is this something for LG, or Sky, to fix?
    • By svsrama
      Hi,
      I have my LG 4K Smart TV -Model : 43UJ632T.
      I could not able to use the Wireless Keyboard ( Logitech K230) with Builtin Apps like Youtube, Amazon Prime or in Netflix to search. I could able to use only thru Magic Remote. 
      But the same Keyboard is working fine in Google Movies & SunNXT apps.
      Could you please help me in fixing the same.
      Thanks,
      Sriram.
    • By Kuriko
      Hey, I have 3 NAS (DLNA) successfully connected to my OLED65C97LA since months and from one day to another all three have the same issue. So I must be a bug in LG TV? But I do not know what to do?
      - I can click on all 3 DLNA and its open a choice box for "music" or "image and video".
      - Click on all 3 DLNA for "music" and I get access to this DLNA and see my music files and can play it.
      - Click on all 3 DLNA für "image and video" and I get now only a black screen. I can move the cursor and open menus, but DLNA is black.
      Am I the only one with this problem?
    • By Bevb
      I have a NANO91ANA LG TV connected via HDMI to a Yamaha RX-V677 Receiver. Normally when I turn the TV on it also turns the receiver on and I can control volume via the LG remote, whether it is an app on the TV or from another device connected to my receiver (Apple TV or cable box). Now the receiver is not turning on and ARC audio is not working. I think there may have been a software update the other day, but I'm not sure. However, everything was working properly until last night. The last time this happened it seemed to correct itself (it seems to be kind of sporadic), but this time it did not. I do not know what to do to correct this, but it is a major pain as I'm now having to deal with 4 remotes, plus I can't get sound out of my surround speakers when using an app on the TV.  Any suggestions would be appreciated.
×
×
  • Create New...