Quantcast
Jump to content


  • 1

Lan disconnect reconnection issue


Question

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Mak
      Hi everyone. I have a LG 49U67V TV. 
      I updated my internet connection to  fiber 100Mbps. My new router  uses both 2.4 & 5.0GHz frequencies. With my mobile phone I check my Internet speed with fast.com and it is 100Mbps. My TV connected also via WiFi in the same network can't reach with fast.com more than 12Mbps. What is the problem? Does my TV not support higher speeds? 
      If I change the router settings to transmit only in the 2.4GHz frequency, would something change? Would I loose speed in other devices such us my laptop and phones? 
      No can't connect via cable to the router. And I'm afraid to pay 50€ or more for a power connection 
      I tried something else. I connected my  tplink WiFi range extender and then via ethernet cable my TV to this range extender. The problem here is that also the range extender can't reach more than 15 Mbps of speed. I tried to conect my phone to the extender and the result was the same the extender did not achieve more than 15Mbps in fast.com. So the extender had also issues achieving the speed of the ne router 
       
    • By Sampike999
      So I recently purchased a new tv LG 50UN80006LC 
      I also have an LG home theatre system modal BH7440P
      for the freeview I have. ONE FOR ALL SV9143 Full HD Amplified Indoor TV Aerial
      using 2 sandstorm hdmi silver edition 3m 
      And sandstorm optical cable 3m silver edition  

      So my tv Setup is Xbox one,PS4 connect via hdmi all work fine I have my freeview aerial connected to the back as standard I have optical from tv to home theatre system for sound for all
      When I connect my home theatre system blu ray player via hdmi to tv my freeview signal completely drops when I unplug the hdmi from the blue ray signal comes back 

      is this a defective home theatre system or tv or aerial I’m completely stuck and confused

      thanks 
    • By Debojit Kundu
      Hi I recently updated the software to 5.30 version, and after that I noticed a weird problem with video streaming, in general issue with internet bandwidth. Usually my b/w is ~35 mbps so that is sufficient for 4k streaming on youtube or netflix. The issue is after running for 10-15 mins if I pause the video or go backward the network speed is thrashing badly. For example when I check internet connection on netflix it shows ~30-35 mbps, but whne that problem occurs and I check the speed again I see the speed is dropped to <1mbps. Same with youtube, it can't load 4k videos anymore as the speed is ~1mbps. I can realize the problem as the thumbnails load very slow with scrolling. This problem does not get away unless I restart the TV or disconnect from wifi AP and connect back. The router always works fine I mean when I observe the problem on tv I can run videos on mobile seamlessly and see a speed of ~40 mbps on the same router. The router is kept next to the TV so I don't think it is some issue with wifi distance etc. I don't know what to do. I tried resetting but it removed all my app but it was actually not a so called "factory reset". So software version remained same. To rule out hardware problem I want to revert to previous version of the software but apparently I can't downgrade the software. Is there any other approach to load some previous version firmware?
    • By Greg Bryant
      Does anyone else have an issue with the CX not displaying inputs after an input selection change?
      I found a YouTube video discussing this issue: 
      and in one of the comments, someone recommended disabling the Quick Select+ option; someone else suggested disabling the AMD Freesync option to fix the issue.
      I did both and that seems to correct the issue, but these are features that I paid for.  Does anyone else have this problem?  Just wondering if I have a defective unit.
      Thanks,
       
    • By Brunex
      Hi, i recently bought an LG 43un70006la smart 4k uhd and i am having problem using netflix, everytime i try it with remote " content unavailable this function is not available" message pops up. Does it mean that the device doesn't support the app or is the a way to solve it







×
×
  • Create New...