Quantcast
Jump to content


  • 0

Hot star install


Question

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
On 9/26/2020 at 4:17 AM, harika dasyam said:

Iam using  web os 5.31.0 version but iam unavalibile to see hot star please conform me the is it support or not

Hi @harika dasyam

The details you have listed is as it shows in your picture the software version, not the webOS version.  Look under:

All Settings > General > TV Information

You should have something like:

3.3.4-4212 (dreadlocks-dharug)

Post the details of your version as well as the model of the TV as well with help the forum users with any help and advice they may be able to give.

Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By alizadeh
      Hi, 
       
      I was tying to change the settings on our LG TV to enable it for HD channel reception. We found instructions on the net to configure the "area option" in the hidden menu, however, they did not work. So, we thought that we need to change the country group to be able to receive the HD channels. Although we could not change the "country group code" from 20 to an arbitrary number, we change it to 10. After that, we have not been able to change it anymore. It is struck there. I know this is ridiculous, but an LG TV expert who is working in LG customer services told us that I could not change it either and we need to replace the IC. I shocked why with a simple change in one of the TV parameters, everything is got complicated. 
       
      In details, here is the picture of the parameters currently set on the LG TV with the model number of 49LH549V-TD: 
       

       
      Please tell me why I could not set the "country group code" to 20 once again? It is gray meaning that is unchangeable. Any ideas will be appreciated.
       
      Best regards 
      Alizadeh 
       
       
    • By Esteban Díaz
      After recent update my browser changed, now, it looks better and fluid but control play and pause buttons don't work in browser video player anymore.
      Is there a way to fix it? Maybe a downgrade?
      It is really annoying can not play and pause the videos
       
    • By KevinH
      I just got a new TV (43UN7000PUB) and can’t get HomeKit to work properly.  It works fine when the TV is on but won’t work when the TV is off.
      I have seen several threads on this and done some research but did not find a resolution.
      I read several threads that blamed it on the Magic Remote and Bluetooth.  This TV does not have the Magic Remote so I think that can be ruled out.
      One thread pointed out that when the TV is off it loses it’s LAN connection and it’s WI-FI connection and said that could be the problem.  I can confirm this is true with mine as well.  This argument makes perfect sense to me as all connections would be lost when the TV is off.  
      If anyone can help I’d surely appreciate it.
      One thread said the problem was fixed with a FW update.  But that was with a different model and a different FW than mine.  As I recall from memory it was something like FW xx.35.10 and it was a 55” or 65” TV.  My firmware says it is current with version 3.21.36.
      Maybe a moderator could confirm the firmware fix already exists for this issue.  If so, could you please see that it gets pushed out to all HomeKit TVs instead of just that single model?
      Thanks in advance for any help or comments.  
    • By jikhead
      I'm not getting any audio from the apps via the HDMI via ARC connection to my receiver.  This occurred two weeks ago and was unable to resolve it, but ironically there was new firmware released that same day for my B6 (3/31/17) and this fixed the issue.  However, now I again can't get it working after a TV reset and tinkering with the audio settings again.  I tried to load the firmware again, but it appears this is not possible to forceable load the same firmware.
    • By mk san
      Dear LG WebOS team,
      Now that Disney+ Hotstar service is officially available in Malaysia, why is the app still not available here?
      I can see the app in the content store when I change the service location to India, but not when it's Malaysia. Can you please provide the app in Malaysia as well?







×
×
  • Create New...