Quantcast
Jump to content


  • 0

Hot star install


Question

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
On 9/26/2020 at 4:17 AM, harika dasyam said:

Iam using  web os 5.31.0 version but iam unavalibile to see hot star please conform me the is it support or not

Hi @harika dasyam

The details you have listed is as it shows in your picture the software version, not the webOS version.  Look under:

All Settings > General > TV Information

You should have something like:

3.3.4-4212 (dreadlocks-dharug)

Post the details of your version as well as the model of the TV as well with help the forum users with any help and advice they may be able to give.

Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Kedar Nath Padhy
      Hi,
      I bought TV from DUBAI  Model No 43LF631V-TB,where i am not able to change the location ,as well not able addition the software like sony liv and hot star . Kindly help us .
    • By lgoledtv
      After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins.
      Video continues to play without subs. The subtitles will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Should be a widespread issue as it's also happening on Youtube.com videos with subs. Un-related but Play/Stop button on magic remote also stop working on the new browser.
       
    • By Marko D
      Subtitles as well as all html elements beside video disappear on every website after 2 minutes. The only way to bring them back is to activate cursor with magic remote. This started happening around the beginning of July when new LG browser update rolled out. I managed to get around this by resetting TV to factory settings and evading browser update. This worked until 23rd of July when Web OS update came along . Thinking that problem might be solved i installed it. Turns out this update just integrated this browser error into the OS and now even after resetting to factory the problem cant be avoided. LG had just made the error which could be evaded by downgrading browser mandatory instead of fixing it. This is disgrace. If I had a company with 5 employees the update with error would have never entered circulation and even if it did I would not issue another update which would make error impossible to evade. LG has only billions of dollars and tens of thousands of employees and they do not notice such a major problem even after they have been informed by the users.
    • By majorusa
      Please post here firmware number for your WebOS set including your country or the country where you downloaded the firmware and the model of your tv set:
      - 3.23.24 - Romania- 47LB730v
      - 3.23.34 - Romania -47LB730v - 21.08.2014 by USB
      - 4.30.09 - Romania - 47LB730v - 29.08.2014 - OTA
    • By Khamikaze
      Hi Everyone,
       
      OK, so what does it take to have full Chromecast support in LG TVs (webOS)?
      a. Either builtin support.
      b. Via webOS app.
       
      The goal / use is simple as any other Chromecast device / TV: be able to say to "hey Google, play this video/music from service-X to LG-TV".
       
      Looking forward to good news and your thoughts.
       
      Thanks,







×
×
  • Create New...