Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Mak

Can't connect to the Internet

Question

Hi there. I have this problem. I had the LG 49U67V turned off and the power cable not connected to the electricity socket for 4 days. Since reconnecting everything I can't connect to the Web. Neither by WiFi or by ethernet cable. The TV seems connected in the settings. But the the speed is practically zero. This is the case with WiFi and with ethernet. 

No it not the case we're the WiFi disconnects itself and which is solved by disabling the Quick start functionin the settings. 

What happened? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I found something. I disconnected once again the TV from the electricity socket, and after a minute connected it again. WiFi worked once again great. I'll return with more info

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Luis Araos
      I used to cast from ace stream directly to my UJ6300 and I had no problems until a few days ago when the TV got an update for WebOS 3.7 I think. Now whenever I try to cast to the TV it just shows a black screen on the "Web App Viewer" app, I was wondering if maybe I could set a different player as default player when streaming from my phone instead of the Web App Viewer, as when I play from other sources it starts the "Photo&Video" player. 
      Otherwise I think I would have to downgrade the OS to the previous stable version. 
      Anyone else having this problem? 
    • By -ethan-
      After updating my TV (OLED65GXPUA) on August 31, 2020 the HDMI-ARC volume support changed: pressing the volume up/down button once on the magic remote will continuously apply volume changes until the volume has reached the maximum or minimum value.  Prior to this update volume changes over the HDMI-ARC interface behaved as expected: one press of the remote button would apply one increment or decrement to the volume.  A Klipsch Bar 48 is attached to the TV over the HDMI-ARC interface.
      After the update the TV is running:  webOS TV version 5.1.1-3701, Software version 03.10.41.  I do not have the version information prior to the update.
       
    • By anand shinde
      My lg smart tv doesn't save wifi password. It always ask for the same WiFi password. 
    • By Chirag Goel
      Hi All
       
      I have a LG 43LU640H-TD Smart TV. On Power ON, I want that web browser with a particular url should open automatically and not that I have to do it manually everytime on each startup of the TV...
    • By td47
      For those who get frequent WiFi connection drop-outs, I picked this bit of useful info from another forum. Note that this may well apply to many other LG models than the C9, as they often use common WiFi internal cards/modules:
      "Network/Ethernet/Wi-Fi
      Problem: C9 [or other models] will lose the wireless connection and you have to reconnect daily (but wired is stable);
      Conditions: TV is connected to a 5GHz router;
      Cause:           (1) the router may be unstable on the 5GHz band [possibly too far from router]; (2) the router has the 5GHz band set on a higher channel - over 100;
      Resolution: (1) change the TV to the 2.4GHz band
                                (2) set the channel [in the ROUTER advanced WiFi settings]!! for the 5GHz band below 100 (ex. 40-50) - [channel 36 is often OK]."
  • Similar Tagged Content

    • By Mak
      Hi there. I have this problem. I had the LG 49U67V turned off and the power cable not connected to the electricity socket for 4 days. Since reconnecting everything I can't connect to the Web. Neither by WiFi or by ethernet cable. The TV seems connected in the settings. But the the speed is practically zero. This is the case with WiFi and with ethernet. 
      No it not the case we're the WiFi disconnects itself and which is solved by disabling the Quick start functionin the settings. 
      What happened? 
    • By Mohamed Karam
      I subscribed with shahid plus (shahid vip) but the application after i add my LG TV doesn't recognized the subscription after every video and i must wait 10 minutes and then work fine then failed again


×
×
  • Create New...