Quantcast
Jump to content


  • 0

Can't connect to the Internet


Question

Hi there. I have this problem. I had the LG 49U67V turned off and the power cable not connected to the electricity socket for 4 days. Since reconnecting everything I can't connect to the Web. Neither by WiFi or by ethernet cable. The TV seems connected in the settings. But the the speed is practically zero. This is the case with WiFi and with ethernet. 

No it not the case we're the WiFi disconnects itself and which is solved by disabling the Quick start functionin the settings. 

What happened? 

Link to post
Share on other sites
  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By s_bishal5
      I am using LG LED Smart TV since 5 years, before the web browser is opening and I can play youtube, but since one year youtube is not opening. When I click www.youtube.com, it says update your browser but I cannot do. Please help me what is the problem and how to solve and open youtube in the browser.
       
      My TV model/type no. 42LB5820-TB
      Software version is: 04.04.22
      SDK version: 03.05
      Browser Version : V6.00.00.e49900.4990, Serial number: 502CGFT00283
    • By lgoledtv
      After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins.
      Video continues to play without subs. The subtitles will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Should be a widespread issue as it's also happening on Youtube.com videos with subs. Un-related but Play/Stop button on magic remote also stop working on the new browser.
       
    • By Marko D
      Subtitles as well as all html elements beside video disappear on every website after 2 minutes. The only way to bring them back is to activate cursor with magic remote. This started happening around the beginning of July when new LG browser update rolled out. I managed to get around this by resetting TV to factory settings and evading browser update. This worked until 23rd of July when Web OS update came along . Thinking that problem might be solved i installed it. Turns out this update just integrated this browser error into the OS and now even after resetting to factory the problem cant be avoided. LG had just made the error which could be evaded by downgrading browser mandatory instead of fixing it. This is disgrace. If I had a company with 5 employees the update with error would have never entered circulation and even if it did I would not issue another update which would make error impossible to evade. LG has only billions of dollars and tens of thousands of employees and they do not notice such a major problem even after they have been informed by the users.
    • By Steve V
      After updating web browser in my 55UM7450PLA TV not working at all. When i  click on it my browser doesn't come up, nothing happens and return me to live TV.
      I have no idea what to do.  Anyone knows what I can do to fix this? 
      Thank you in advance.
    • By rami zapi
      Hi all, i have 2018 LG webOS TV UK6540ptd , my tv and laptop both connected to same wifi. when i try connect my laptop for screen share this message come up to LG TV. 
      request screen sharing to your tv - Decline  unable to connect for screen share
      my laptop is windoes 10   64 bit
      anyone can help me fix this issue.
  • Similar Tagged Content

    • By MinakshiSamvedi
      I can't connect my google home hub to my smart tv(UK6360PTE) don't say, it doesn't support it because it has an inbuilt Google assistant and also the model no is mentioned on the LG website containing the list of supported models. It's a 2018 model. The app named "connect tv to Google assistant" is missing from the home screen. I tried to be over smart (LOL) and asked the voice command for the app it said opening the "connect tv to Google assistant" app and redirected me to the app store but it said not available.
      HELP ME... 
    • By Mak
      Hi there. I have this problem. I had the LG 49U67V turned off and the power cable not connected to the electricity socket for 4 days. Since reconnecting everything I can't connect to the Web. Neither by WiFi or by ethernet cable. The TV seems connected in the settings. But the the speed is practically zero. This is the case with WiFi and with ethernet. 
      No it not the case we're the WiFi disconnects itself and which is solved by disabling the Quick start functionin the settings. 
      What happened? 
    • By Mohamed Karam
      I subscribed with shahid plus (shahid vip) but the application after i add my LG TV doesn't recognized the subscription after every video and i must wait 10 minutes and then work fine then failed again
    • By akhil7j
      I did a refresh of my LG TV 3 days ago. Sold the old LG 47" 3D LED TV and bought new 55" LG Super UltraHD TV with WebOS. I believe, the biggest con of this new TV is WebOS. Its totally frustrating. Sorry for WebOS fans.
      It isn't that smart and functional they way it looks. The problem I having since 3 days and being a network engineer, I am unable to solve a network issue myself which is even more frustrating for me.
      Ok, let me explain the issue. The TV when installed was connected to LAN cable to my router which has direct internet connection. The TV works and none of the apps were working. Basically TV wasn't able to connect to internet via apps. If i open web browser, it was working fine with all webpages showing correctly.
      I'll skip the part of contacting LG support which was useless. All troubleshooting steps like resetting, formatting, changing time zone, location, region was done but no luck. Finally I connected the TV via mobile hotspot and it just worked which gave me the clue that some ports are being blocked by my ISP or router.
      My internet setup is this way. Internet cable from ISP -> ISP Modem (can do NAT and work as router) - WiFi Router (NAT, DHCP, etc) -> all LAN clients. I put my LG TV in DMZ, opened all ports, etc but no luck. Then I converted my ISP modem as router and connected the LG TV directly to it and it started working..!!!
      My WiFi Router is TP-Link Archer C7 and I was using stock firmware. Thought it was creating issues and I installed DD-WRT, Open-WRT but no luck at all. The apps which were installed in TV when TV was connected directly to modem are still working fine. Youtube, Plex, Netflix, etc all are working but when I open LG Content Store, it just refuses to load.
      I am not sure what wrong my TP-Link router is doing. There is something wrong with the LG TV content store. If it requires to open ports, then I would like to know which ones.
      Sorry for the long port, may be my frustration of 3 days with no luck.!!
       







×
×
  • Create New...