Quantcast
Jump to content


  • 0

HBO GO app doesn't work since last update


Question

HBO GO app doesn't work since it was updated on 28th of May.  App starts up, HBO GO logo shows up, then the rotating circles shown ... forever, nothing more happens

To fix this I've tried the followings:

- restarted IPS router
- connected TV to my phone (through wi-fi) so internet was connected through 4G, means there is no IPS/router/local net related problem
- deleted app, restarted TV (unplugged power, switched quick start option off in TV menu), reinstalled app many times
- checked if theres any WebOS updates, no updates found, it is up-to-date
- HBO GO works well on all other devices at home (AndroidTV box for an other TV, laptops, phones, tablets)
- all other apps are working well on the TV (Emby, Netflix, Youtube etc)

Despite all these no changes unfortunately, still doesn't functioning.

Type: 55UK6300MLB, WebOS is latest version.

Link to post
Share on other sites
  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Marco Coletti
      TV OLED48CX3LB
      Please, pretty please, make it possibile to listen at the same time through HDMI ARC and some other output that can feed an headphone.
      I have a wireless headphones system that has got both an analog and a digital optical input, yet I am forced to choose headphones or HDMI ARC, but not both.
      There is the option [Wired headphones + Internal speakers], but why should I prefer internal speakers over my 5.1 surround audio system?
      Ideally the audio output menu should be a checklist rather than a list of radio buttons.
    • By ironmonkey
      Just bought an LGLED-65UJ630 65INCH TV. Right away I started to get the message "This app will now restart to free up more memory". After searching the internet and forums, I now understand that this problem is huge, it has been going on for years now and it is right across many models of LG TV's.
      I have tried everything to fix this problem. It has the latest firmware. I did the factory reset and that lasted 4 hours before I got the message back. I turn off the TV and leave it for 10 minutes, maybe one hour later I get the message. I delete browsing history, maybe 10 minutes and I get the message..... you get the message.
      As I understand it, the problem is that LG TV's don't have enough internal memory, but they have shipped a ton of their "smart" TV's with this problem.
      My question is, has anybody heard anything from anybody, anywhere about a solution to this problem. I really want to keep this TV, but it is not fit for purpose in this state.     
    • By mk san
      Dear LG WebOS team,
      Now that Disney+ Hotstar service is officially available in Malaysia, why is the app still not available here?
      I can see the app in the content store when I change the service location to India, but not when it's Malaysia. Can you please provide the app in Malaysia as well?
    • By Marco V
      Hi,
       
      so i was watching a movie through the webbrowser app of the LGCX65
      Every 20 min the screensaver kicks in while there is no reason to as the movie keeps playing
      in the background you can even still hear the movie playing
       
      how can i disable this screensaver its very anoying
       
      thanks
      Marco
       
    • By alebabai
      After updating to the latest web browser with new UI, closed caption subtitles on ALL websites video including Youtube.com disappears every 2-3mins. Video continues to play without subs and subs will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Model - OLED55B8PLA
      WebOS - 4.3.0.9604
      Software version - 05.30.10
      Here is reddit post about this https://www.reddit.com/r/OLED/comments/npud6a/new_updated_web_browser_video_subtitles/







×
×
  • Create New...