Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
patrick belanger

no signal screen saver question

Question

hey all,

i'm having trouble getting my screen saver to appear when there is no signal. i stream all our content. so when i turn on the tv, all we get is the annoying fuzzies!??! our other older lg goes straight to pre installed screen saver, but this lg 43uk 6500 doesn't.  i've gone through the settings and turned the screen saver on, but no luck. any ideas?

thanks,

patrick

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

@patrick belanger  Do you mean the background wallpaper that displays when the no signal message is shown?   Wallpapers are static images for decoration - they are not screensavers, so screensaver settings have no effect. 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By raspia
      Hello everyone.
      First of all sorry about my english.
      Since my  55´ SM8200PLA was updated to 5.00.02 version, every time I turn on the tv, ´ivi loading´ message appears, then gets into LG Content Store, and then shows ´This content is not available´ and hitting OK, goes back to my HDMI connection as per usual.
      Once the tv is showing programs, if I get into LG Store, everything is normal and works properly.
      How can I get rid of this annoying issue?
      My WebOS version is: 4.9.0-53902 and the running firmware is as mentioned above 5.00.02
      Thanks in advance.
      Regards
    • By colin lawson
      Hi, I have recently bought an LG CX tv and would like to know is there a way of knowing what screen resolution the tv is running at any given time!?...
    • By Phil C
      How do I turn off screen when listening to music
    • By Derek Weselake (WEZ)
      Hey there,  I have had a  OLED55B6P for ten months and I love it but

      I have a problem all a sudden, just today it starts to show a black screen with fire works every minutes if I don't press a button on the remote.

      I have no eco mode on, no power save modes on, TV firmwire is up to date, and tried turning off on and on the tv.

      anyone know how to fix?
    • By Islam 69
      Hi guys. 
      I had the SHAHID app on my LG Smart TV. But it kept on refusing to open the plus shows though I am a plus subscriber. I tried to remove the app and reinstall it again. And I didn't find it on the store anymore. How can I fix this? 


×
×
  • Create New...