Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Kath

TV connection to WiFi not working anymore

Question

LG WebOS TV UK6090PUA

not connecting to WiFi. WiFi has been rebooted several times; TV has been unplugged several times. Neither of these seem to help. WiFi is definitely working in the home. Please advise. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

There have been several threads about this over the past few months.  The solutions ended up only being temporary fixes for me, I ended up purchasing a ROKU and it’s working well, and depending on how old your TV is, ROKU has access to more apps and channels.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


  • 0

Contact with LG customer service. Probably Wifi module issue. Sometimes Wifi module + mainboard together. I had same problem, 1 time wifi module changed, 2nd time wifi module + main board changed. 3rd time they tired use special sticker on flex cables. After 2 months they changed my tv with new 2019 sm8200 model tv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Noel Walker
      When trying to load the Plex app on an LGWebOs smart TV, app says :-
      CHECK NETWORK CONNECTION    Error CODE : -337
      This may be a temporary issue. 
      Please try again later. 
      (RETRY)     (EXIT APP)
       
      Firstly my network connection is fine. Netflix and YouTube loads and runs just seamlessly. This has only been happening in the last few months If I (RETRY) after a long wait sometimes it connects and loads correctly or I get the same error again. I have tried other Plex clients on my home server and they work just fine.  Specs:
      LG OLED65C8PTA TV running Web OS 04.10.15. LG Plex client app is version 2.1.6 from Sep 2016 Plex server is on my QNAP NAS and at version 1.13.5.291 from Sep 2018. I guess my question is, if the LG Plex client app hasn't changed since 2016 and my Plex server is working for other clients, then what is going wrong?
      Cheers
      Noel
       

    • By ErnieS
      All of a sudden after a software update, when I try and mirror my iPhone to my LG OLED65 TV, it asks for my login and password. I have no idea what they are. How do I reset them?
    • By Thomas Devenney
      Hi,
      I use the YouTube app on my LG OLED55B6V smart TV on a daily basis. Does anyone know in 2020, if there is an external keyboard I can use on the YouTube app? 
       
      Thanks. 
    • By svsrama
      Hi,
      I have my LG 4K Smart TV -Model : 43UJ632T.
      I could not able to use the Wireless Keyboard ( Logitech K230) with Builtin Apps like Youtube, Amazon Prime or in Netflix to search. I could able to use only thru Magic Remote. 
      But the same Keyboard is working fine in Google Movies & SunNXT apps.
      Could you please help me in fixing the same.
      Thanks,
      Sriram.
    • By superleccy
      Hi there
      I've had my LG WebOS SmartTV for a couple of months, but in the past week or so I've noticed it's really started eating up all my home's Internet bandwidth, even when I'm just watching FreeSat TV and not running any apps.  It's connected to my router using wired ethernet, so it's not a WiFi problem.
      I can only assume that one the apps I've installed is suddenly decided to download a ton of data in the background.  But which one?
      The only solution I can think of is to install my apps one-by-one until my bandwidth issue improves.  And that's what I'll do.
      But I found this forum, and thought I'd ask you good people if any of you had had a similar experience.
      Here's the apps I've got installed:
      BritBox BBC iPlayer Spotify YouTube Amazon Prime Video NowTV AppleTV Thanks in advance for any tips
      SL


×
×
  • Create New...