Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

OLED65B8LLA

info button on the remote control

Recommended Posts



I ended up buying this more traditional remote for WAF-

link hidden, please login to view

It works with my C9 and it has the info button and no movie button :) The price varies- I brought it for £13.99 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Spinderella
      Hii can someone help me please. My wifi is not connecting on  my LG webos TV LJ5500 smart tv. I cannot even screen share either. Neither with miracast or wifi direct. .any suggestions pls
    • By oledC9nz
      When are we finally getting the option to turn off the ridiculous "fireworks" screensaver? I didn't spend thousands on a new TV to watch this screen every 2 minutes, and especially not when I am playing Spotify songs and can't see what songs are up next or even follow lyrics!
      It's one thing to build features to prevent build-in, but another if they make using the TV properly a problem. Give us the ability to choose for ourselves if we want this protection or not, and don't force our hands please.
    • By Peter Sjostrom
      Hi everyone!
      I have an  LG - 43" Class LED HD Smart webOS TV (Model 43UM6910PUA). 
      I keep all my videos stored on an external hard drive. When I connect this drive, a SEAGATE Expansion Portable 2TB External Hard Drive HDD (Model STEA2000400), to the USB port (back, side) and go to thumbnail view all I see are generic folders with the titles I have given to them. I do not see any of the  "folder.jpg" poster/cover art images which I have in included in every folder together with the video(s) themselves. Why are these folder.jpg images not showing up in thumbnail view? I have no problem on other (older) televisions I have (none of which are LG however). Am I doing something wrong? I have contacted LG support both via email and online chat but have unfortunately not been able to get an answer from them.
      I have included an image of the what I mean by generic folders in thumbnail view (see below). Thank you!
      Peter 

    • By soopergoob
      my original magic remote is on its very last half-a-leg.  i ordered what was supposed to be a suitable replacement as i was informed that my particular model remote had been discontinued.  the new remote is an LG AN-MR700 and it will not register to my LG webOS tv.  i can control power and volume only.  pressing the ok wheel attempts to register but comes back as fail after about 30 seconds.
    • By hansgruber
      Keep getting this message on the top right hand corner of the TV screen
      "Your Magic Remote Signal Is Unstable"
      There is a ton of lag, almost to the point where the remote becomes unusable, then it snaps out of it and works fine for 2-5 seconds then the lag comes back.
       
      Other support forums suggested to hold down the back arrow and the home button simultaneously until the power button on the remote blinks.  I've done this, and it re-registers the magic remote, but it does not fix the lag.
       
      I have also reset the TV back to initial settings, but still the lag persists.
       
      Anything else I can try?


×
×
  • Create New...