Quantcast
Jump to content

  • 2

Setup default startup app to Youtube on LG Web OS tv


Salil Surendran

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Renver
      Hi,
      When i power on my OLED55C8PLA TV it always starts at the source 'SET UP BOX' even there is no set up box connected. We only use HDMI2. That is also always the used source when we power down the TV. Its quite anoying the TV doesnt starts the input last used.
      I hope someone can help me with this issue!
      Thanks!
    • By Ozzie T
      We have a 65UM7300AUE with software version 05.40.10. We have a Google TV dongle plugged into the HDMI 1 port and that is the input we use most of the time. Until recently every time we would turn the TV on it would default to HDMI 1 and the Google TV home screen would be the first thing we’d see. Life was good. Several weeks ago that changed and now the LG OS (I assume) home screen is the first thing we see. Then we have to use the LG remote to select HDMI 1 each time. We never used to have to do this or use the LG remote at all. Kind of annoying. We think we have HDMI 1 chosen as our default input but it doesn’t seem to matter. Any ideas on how we get things back to the way they used to be with the TV defaulting to HDMI 1 automatically?
    • By Tom S.
      New user to the forum!  
      My TV is an LG OLED 65B6P, which was working fine until a few days ago, when the magic remote pointer and OK button stopped working (was getting message that Bluetooth needed to be initialized).  After making the mistake of calling product support, they had me do a factory reset, but that didn't fix the issue, and only made it worse, as now I can't proceed from the "Start Up" menu as I can't click the OK button.  I'm dead in the water, and have even tried this with 2 different magic remotes!  I've tried the pairing and unpairing suggested on numerous support sites, and can't get anywhere with this.  Can't even find an LG service center in the Boston area.
      I also have a Harmony Ultimate remote, but that likely won't help here, as I can't get the "OK" button assigned in the TV's current state.
      Any help is appreciated!
    • By woof
      I have a couple of LG OLEDs in shared spaces, with external speakers, one via optical and the other via analog jack (confusingly named headphones). Whenever bluetooth headphones are used and then disconnected, the TV reverts to "internal" terrible audio. For non-technical people this is permanent. Do I have to train everyone to select the device from the long list or can I set a default?
       
    • By JohnS
      Hi, 
      New user on here. 
      I bought this new TV last week and it is honestly driving me bananas. 
      When I click "Home" after using an App, etc, it brings me to the WebOS interface but then automatically selects the last used device (e.g. Fire stick, LG Channels, etc) despite me not wanting it to. 
      Is it possible to disable this, i.e. "Home" brings me to WebOS and stays there? I'm sure its a setting etc which I'm missing. 
      Device is LG UQ91 43 inch 4K Smart UHD TV, pretty sure its all up to date. 
      Thanks in advance. 
×
×
  • Create New...