Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 1
jvgama

Stuck on loading screen after factory reset

Question

Hey everyone, I think my TV is screwed up :(

After having some issues with the YouTube app on my LG 49UF6800, I read on LG’s support page that doing a factory reset should solve the problem. So I did that, the TV quickly rebooted and started showing a grey screen with three colored dots going in a circle, as if it was loading something. The thing is: this loading is endless. It’s been going for almost an hour, I’ve already tried unplugging it, but it goes right back to the grey loading screen. The only button that works on the remote is the power, as well as the mouse cursor.

Any ideas on how to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts



  • 0

Seems like the site don't like pdf files.

Check the LG support site and ensure you cross reference the software with the type of your TV!

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My TV wont even boot into the menu. It turns on and displays the lg splash screen then goes to a grey screen with the coloured rotating dots and stays there for hours. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Does that happen as well when you take a USB key containing LG firmware and plug it in to USB slot of your TV and then you plug your TV in power outlet?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites


  • 0

Btw how was your TV connected to internet? Was it via WiFi?
Or is it via ethernet cable?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I’ve tried booting it with a flash drive containing the latest firmware connected, but nothing happened. I ended up contacting LG support, that had a local store come get the tv and check what’s wrong, and according to them, the main board needs to be replaced.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes ive tried the USB with firmware. Once in a while it boots to a black screen sometime it doesnt even display the lg and just goes straight to the dots. It was on wifi 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×