Quantcast
Jump to content

Update to older LG killed off Hulu and YouTube


Recommended Posts

I noticed on my older LG smart set that there was a new interface to access the apps. It was a pleasant surprise, until I saw the notice that Hulu and YouTube are no longer supported! My newer smart set still has them...The point of getting a smart TV is so we don't have to have an external streaming device!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Low Grade
      hi, 
      i just need to listen to the audio of certain Youtube videos so is it possible to turn off the screen ?.............this is possible for Live TV though............😀
    • By Magsing
      The youtube app on WebOS has a gear icon that's labeled "settings", used to toggle the speed normally to 1.25x, 1.5x, etc. It stopped working about 3 days ago, when clicking on the gear icon nothing happens. I've hard reset the tv, ive deleted and reinstalled youtube app, tried messing with DNS. nothing works. Seems to be a bug, likely a result of some update in backend, should be trivial to fix. But tried calling LG about it and went nowhere with their help desk. 
    • By Roy Brown
      webOS updated, I think to 2023, on my C2 a couple of days ago. Since then the News option on the Sky News app no longer works, instead timing out. The Weather and Climate options still work, though.
      I have deleted and reloaded the Sky News app, but the problem remains.
      Does anybody have any suggestions of what I might try to get this working again, or is this something for LG, or Sky, to fix?
    • By DavidSr
      We have two LG TV's that stopped connecting to our PLEX media server after the last update. TImes out saying "Checking connection speed to Raspberrypi" which the PLEX is on
      Upgraded the Mesh Routers before trying anything, still only the PLEX app doesn't work
      Our other TCL TV and Roku and TIVO still work with Plex, so this is only the LG TV's that can't connect anymore.
      Another annoying error after the last update is that any Streaming app (Amazon, Netflix, and DIsney) now fall out of the app and go back to HDMI port 1 if we pause for 30 seconds.  Which we have always done for a Bathroom break or getting drinks.
    • By JonoW
      Has anyone else had the same problem as me regarding the 'like' button on the YouTube app on my Oled77g7v? There is a thumbs up button and a thumbs down button for each video. These icons are supposed to be just an outline unless you click on them and then they fill in to show you have selected them. However, this no longer works on my TV. It is as if you never clicked. In fact, the 'like' icon is always pre_filled, no matter what I do. This used to work properly and it still works correctly on a Sony TV I have. Any ideas would be very welcome! 
×
×
  • Create New...