Welcome to LG webOS - Smart TV, Phone, Signage, Appliance User to User Support Forum

Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

jikhead

B6 - All Streaming Movies Stopped Working

5 posts in this topic

I have my B6 OLED on the latest firmware since it came out early May.

All of my movie content yesterday stopped working...all of them.  Amazon, HULU, Netflix, Google, YouTube, VUDU:  none of my movies will play.  When you start a movie, I only get the initial loading and then most of the apps just a blank screen with nothing else occurring.  In the Netflix app, I can get a progress display slowly up to 25% and then it stops.  In Google and YouTube, I'll get a not authorized to play this content message.  But while still in YouTube, video content plays fine; just my movie purchases won't play.  It's not my internet as the same apps play just fine from other devices and I have a 85 Mbps download.

I haven't reset the TV yet as I wanted to see if anyone else is having the same problem before I have to go redo all my custom video settings and reinstall apps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Ended up having to reset my TV...twice.  I tried uninstalling/reinstalling apps but didn't work.  The first TV reset work, but I was then getting a popping sound when hitting "back" in all the apps; so had to do another reset to fix that too.

I've had this TV for 3 months, and I've had to reset the TV at least twice each month.  Getting tired of these resets to fix problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

I never had to reset my TV. Do you use wifi on your tv? This sometimes seem to be unstable. You could try using a cable to connect to the internet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

No, I never use WiFi if I don't have to as a wired connection is always better & faster.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

I just bought my B6 last Friday and one of the problems that has surfaced has been the same as yours. When I try to launch LG's Netflix or Amazon or seems like any app, it takes me to I a search screen from a couple days ago and every time I try to get rid of the search screen, the TV takes me back to my starting point before launching any app, an infinite circle! 

I do use a Tivo mini along with a wired internet. So I tried rebooting my Tivo mini, and that cleared the problem. But it takes Tivo several minutes to reboot, this problem could get old real quick. If the problem keeps happening I will have no choice but to return the TV to Best Buy.

Do you use any media servers like Tivo with your B6?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.