Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

nalivayko

Youtube 4k video

Recommended Posts



because it's LG...

the same witk 49UB850...(4k)... -youtube   f.ck.d 720p, no fullhd, no4k.... -

i think in year the will be no support for youtube on 2015 models.

it's a joke smart tv.. dumb as hell.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have 58UF8300 and a bandwidth 50 MB and I can watch 4K, but I need at least 30 MB. Try showing statistics while you are watching the video (sometimes it uses al 50 MB of bandwidth).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Wi-Fi connection problem

      Hi I'm trying to find out if a problem I have is a problem of my LG 49U67V TV or my modem's problem. Some times ( irregular pattern)  when I try to connect to some kind of web service (browser,  YouTube, Netflix),  I can't connect or the speed is too slow. My TV is connected via Wi-Fi. When check the Wi-Fi and internet connection trough the settings Evey thing looks OK. At the same time my Android phones connect superbly and if I measure my internet speed via fast.com from phone or PC everything is OK.  I found 2 solution for  this A.   either restarting the modem and then everything is OK the connection superb etc. B. Going to settings, disconnect from my router and reconnect (you know adding again the router password). Then everything is back to normal.  The TV does not seem to have any other issue.   I've tried to go back to factory settings. I've noticed the problem again. In irregular pattern it appears no standard time or pattern of appearance. Could it be that my modem router is the problem?  I have this modem for over 3 years.  I will try another to be sure. LG here said "we can check your TV but if we don't find anything you (me that is)  will have to pay for pick up and delivery expenses.  clarification  The TV seems to be connected during this problem. Just it does not stream data from the internet or it does in low speeds. Netflix speed test shows it at really low speeds or disconnected while in settings it seems connected. Strength of Wi-Fi signal,  superb    

      By Mak, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 15 replies
      • 6,690 views
    • Question: Add youtube-channel to my contents

      Hello,
      i would like to add a youtube channel under "my content", but i can't find it.
      It's about "https://www.youtube.com/user/ROCKETBEANSTV/", but no matter what I enter, the channel never appears in the search output, only the daughter channel "RBTV Hängi https://www.youtube.com/channel/UCkfDws3roWo1GaA3pZUzfIQ" appears.
      What do I have to enter in the search to find the main channel? In the youtube app I can find the channel normally. I'm using a sk8500 with webOS 04.10.20. Thanks!

      By Tone, in LG webOS Smart TV App Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 1 answer
    • I need help only one app on my LG PF1500W webOS enabled LED projector , the accuweather app. I can't find any other apps like Netflix and YouTube

      only one app on my LG PF1500W webOS enabled LED projector , the accuweather app. I can't find any other apps like Netflix. How can I run Netflix on this projector Is the LG content store not ? I have ordered the projector through Amazon US. Everything else seems to work fine. Including the LG TV Plus android app.   Help me please            Quote

      By Ammars2005, in LG webOS Smart Projector

      • 0 replies
      • 84 views
    • Question: Does anyone have slight lip sync problem on the built in Netflix/Youtube app ?

      I have like 0.2 seconds shift on the Built in smart tv video apps like Netflix .. My version is 4.10.04 and it's the latest according to the 'Check updates' button .. Anyone have similar problem ? Anyone recommends a solution ? The problem is that the video preceeds the audio .. but the av sync adjustment in the can only shift by positive numbers .. I wish I could go the other way to negative values ?   Do u recommend other version for example that I can install manually ?

      By Youssef Mohamed, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 1 vote
      • 2 answers
    • Question: Player problem

      I used to cast from ace stream directly to my UJ6300 and I had no problems until a few days ago when the TV got an update for WebOS 3.7 I think. Now whenever I try to cast to the TV it just shows a black screen on the "Web App Viewer" app, I was wondering if maybe I could set a different player as default player when streaming from my phone instead of the Web App Viewer, as when I play from other sources it starts the "Photo&Video" player.  Otherwise I think I would have to downgrade the OS to the previous stable version.  Anyone else having this problem? 

      By Luis Araos, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 2 votes
      • 9 answers


×