Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0

Question

Model: 49UF850V and technically capable of receiving the recently started DVB-T2 service in Germany (device has a DVB-T2 tuner AND supports H.265). Firmware is 04.00.70. Location is Munich city center

 

Problem: no new T2-channels are found in channel search. The "old" DVB-T channels are found and work like expected.

 

Please fix this ASAP, LG. Otherwise, "Life is bad".

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • WebOS TV Firmware version

      Please post here firmware number for your WebOS set including your country or the country where you downloaded the firmware and the model of your tv set: - 3.23.24 - Romania- 47LB730v - 3.23.34 - Romania -47LB730v - 21.08.2014 by USB - 4.30.09 - Romania - 47LB730v - 29.08.2014 - OTA

      By majorusa, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 1,355 replies
      • 735,268 views
    • Question: Player problem

      I used to cast from ace stream directly to my UJ6300 and I had no problems until a few days ago when the TV got an update for WebOS 3.7 I think. Now whenever I try to cast to the TV it just shows a black screen on the "Web App Viewer" app, I was wondering if maybe I could set a different player as default player when streaming from my phone instead of the Web App Viewer, as when I play from other sources it starts the "Photo&Video" player.  Otherwise I think I would have to downgrade the OS to the previous stable version.  Anyone else having this problem? 

      By Luis Araos, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 2 votes
      • 3 answers
    • Question: ISP upgraded service to TiVo under MoCA Protocol

      The LG TV Plus App work great under my service prior to being upgraded to TiVo under MoCA protocol today. Now the App can't find my LG U6300 from either Galaxy S8 or iPhone SE as before. Is there a setting that needs to account for the MoCA protocol bouncing IP connectivity around between the two TiVo devices? Or do I need to contact my ISP for a solution?

      By KPatrick McLean, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 0 answers
    • Question: App problem

      I wrote a few days ago. Everytime i try to watch netflix or prime e.c.t the tv screen goes green and says restarting to free space, but still wont let me watch anything like netflix. And it repeats saying its going to restart????

      By Maxwell loxley, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 0 answers
    • Wi-Fi connection problem

      Hi I'm trying to find out if a problem I have is a problem of my LG 49U67V TV or my modem's problem. Some times ( irregular pattern)  when I try to connect to some kind of web service (browser,  YouTube, Netflix),  I can't connect or the speed is too slow. My TV is connected via Wi-Fi. When check the Wi-Fi and internet connection trough the settings Evey thing looks OK. At the same time my Android phones connect superbly and if I measure my internet speed via fast.com from phone or PC everything is OK.  I found 2 solution for  this A.   either restarting the modem and then everything is OK the connection superb etc. B. Going to settings, disconnect from my router and reconnect (you know adding again the router password). Then everything is back to normal.  The TV does not seem to have any other issue.   I've tried to go back to factory settings. I've noticed the problem again. In irregular pattern it appears no standard time or pattern of appearance. Could it be that my modem router is the problem?  I have this modem for over 3 years.  I will try another to be sure. LG here said "we can check your TV but if we don't find anything you (me that is)  will have to pay for pick up and delivery expenses.  clarification  The TV seems to be connected during this problem. Just it does not stream data from the internet or it does in low speeds. Netflix speed test shows it at really low speeds or disconnected while in settings it seems connected. Strength of Wi-Fi signal,  superb    

      By Mak, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 11 replies
      • 5,817 views
  • Similar Tagged Content

    • By Stefan Andersson
      Hi.
      I am having some issues with wifi connectivity on my TV.
      Anything in the 1 tier of 5ghz channels I get proper speeds.
      But anything in the tier 2 or 3 gives me awful speeds.
      I have tested with multiple routers and accesspoints and the problem is the same on all of them.
      The only channels on the 5ghz band that give good speeds are tier 1 (34-64)
      Any firmware update planned ?
    • By Nomee Sahu
      Hello, Since the recent update 04.70.85, my TV's internal speakers are not working. Is it possible to downgrade firmware? If yes, Can Some body share download link of previous firmware for above mentioned model (UAE). Or is there any way to re-flash existing firmware?
      Thanks in advance
    • By necrofobic
      ok so im slowly going insane, just got a new tv and naturally i couldnt keep my fingers off the "update" button.
      before the update the HDR game mode was crisp and bright, after the update it so bloody dim some games are just... way too dark ?
       
      so i tried running a downgrade with lgdtvupdater and got everything to work but when its time to actually download the update to the tv it says that "the update cannot be applied".  everything in the logs are showing ok. but it just wont save to the tv.  it doesnt even start the download, altho i can clearly see in the logs the update is correct and the tv has given the "all clear" to the update server.
       
      am i missing something here ?
    • By WillyWonka
      I just purchased a 49UJ7700 TV, and updated it to the latest firmware via flash drive (4.70.30). However, after do so, I lost the following apps:
      HBO GO Science GO Showtimetime Anytime Not exactly "lost," but they just disappeared from the LG Content Store.
      I have seen the firmware downgrade instructions elsewhere in the forum, but unfortunately LG does not supply download links for previous firmware revisions.
      Where can I download version 4.70.07?
      Has anybody else had this problem?


×