Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0

Question

Anyone else have a problem with their 60UF7300 not locating any wifi gateways? I have to keep resetting the tv as new to get the tv to see ANY wifi gateway. Lg sent a repair guy here and replaced the wifi antenna but I'm still having the same issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I had a problem with our new 55UH6150. First time it connected to Wi-Fi no problem, but I had to reset the settings (for unrelated reasons) and when i did I couldn't get it to connect to my wi-fi either. I had to skip the step, then go into the wi-fi settings manually and enter the information there. Then it magically worked.

 

Have you tried going to the network settings area and specifying your wi-fi settings there?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Question: Does anyone have slight lip sync problem on the built in Netflix/Youtube app ?

      I have like 0.2 seconds shift on the Built in smart tv video apps like Netflix .. My version is 4.10.04 and it's the latest according to the 'Check updates' button .. Anyone have similar problem ? Anyone recommends a solution ? The problem is that the video preceeds the audio .. but the av sync adjustment in the can only shift by positive numbers .. I wish I could go the other way to negative values ?   Do u recommend other version for example that I can install manually ?

      By Youssef Mohamed, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 1 vote
      • 2 answers
    • Question: Player problem

      I used to cast from ace stream directly to my UJ6300 and I had no problems until a few days ago when the TV got an update for WebOS 3.7 I think. Now whenever I try to cast to the TV it just shows a black screen on the "Web App Viewer" app, I was wondering if maybe I could set a different player as default player when streaming from my phone instead of the Web App Viewer, as when I play from other sources it starts the "Photo&Video" player.  Otherwise I think I would have to downgrade the OS to the previous stable version.  Anyone else having this problem? 

      By Luis Araos, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 2 votes
      • 9 answers
    • LGWEBOS signange - Application gets hung and issue with regional news

      Hi, I have been using webos for my signange where I render my advertisement and configured live news feeds. I have configured as follows Live National news - > Advertisements->International news->Advertisments..etc.. This is how i configured ,but noticed that application gets hung and wanted to know 1)Is webos not designed be used for such a heavy applications/rendering? 2) Malayalam fonts are not rendered properly where as it is working fine in Android. Can somebody throw some light on this ? Appreciate if someone from LG can respond as well Rgds Lijo

      By Lijo, in LG webOS for Signage

        
      • 1 reply
      • 128 views
    • Question: Problem with voice instructions before update

      I have a TV LG 43UK6950PLB. Recently I updated to latest firmware version which is 04.10.04. When I try use de Magic Remote Control giving orders through the microphone, I receive a message like there is a problem with server temporarily and error 6022. I think is something about the update but how can return to previous version? Is this happening to someone else? Please give some advice. Thanks  

      By Miguel Angel, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 1 answer
    • Question: LG UHD TV digital sound out popping noise problem

      Dear Readers,

      I've a strange issue that I've been struggling for a week. I bought an LG43UJ634V UHD TV and an LG LHB645N Home Theater in a Box system.
      I use HDMI ARC to connect the audio from the TV to receiver. LG has an option to chose between PCM or Auto at the Digital output settings.

      If I use the PCM option everything sounds great, but I don't have 5.1, only 2.1.
      And here comes the problem. When I choose Auto, 5.1 is on, sounds great but I have occasional popping noise (like when play something on an old LP player) it happens random, but for example during a film, it is very annoying. It happens with YouTube, Netflix, DLNA streaming, external devices, so the content doesn't matter. I think I've tried everything. I tested it with different HDMI cables, optical cable, but still have the problem. I tested it with a sound bar as well, the problem is the same.
      When I play content from the receiver, there is no problem, the sound is wonderful, no popping. Also, the TVs speakers are okay.

      I don't think it is a hardware issue, because the TV's sound is OK, the home theater's sound is OK, the problem only happens when I want to use the digital output of the TV (either HDMI ARC or Optical) with auto setting.
      I called LG as well, the rep. said the she will pass this info to the technical team.

      Do you have any idea, that it can be solved, or I need to wait for a software update?

      By Krash01, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 1 vote
      • 22 answers


×